Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Αν ήμουν καλά δεν θα ήμουν εδώ, για να γράφω για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, αλλά κάπου αλλού.
Τα προβλήματα υγείας τα παλεύεις, με την βοήθεια των γιατρών σου και την θεραπεία και πας μέχρι εκεί που το καντηλάκι σου, έχει λαδάκι.
Δίνω τον λόγο μου πάντως, πως όσο είμαι στην ζωή, κάποιους από αυτούς τους τύπους, θα τους κάνω την ζωή δύσκολη και όχι με ψέματα, αλλά με αλήθειες και ....αποδείξεις.
Θα ήθελα σήμερα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, να ξεκαθαρίσω κάτι.
Δεν έπαψα να αγαπώ τους ανθρώπους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπω, να με πούνε και μαλάκα ή να νομίζουν πως δεν ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου.
Υπηρέτησα το κόμμα μου, χωρίς να ζητήσω τίποτα και ποτέ από αυτό.
Υπηρέτησα τα πιστεύω μου στο χώρο της αυτοδιοίκησης και πάλι σε σχέση με το κόμμα.
Αυτό το εκμεταλλεύθηκαν πολλές και πολλοί, αλλά δεν με ενοχλούσε, γιατί δεν μ΄ ενδιέφερε. Υποστήριζα τις ιδέες και τα πιστεύω μου και ποτέ δεν με υποχρέωσε κανείς, να το κάνω. Ποτέ δεν χρειάσθηκε να κάνει κάποιος εμπορική συμφωνία μαζί μου, για να γράψω κάτι καλό για τον ίδιο ή κακό για τον απέναντι.
Αυτοί που με στήριξαν και είναι δίπλα μου ακόμη και σήμερα, δεν είχαν την απαίτηση να τους βοηθήσω σε κάτι, άσχετα αν εγώ είχα να γράψω μια καλή λέξη γι΄ αυτούς. 
Τώρα όπως είχα γράψει από τις αρχές του 2023, κλείνω αυτόν τον κύκλο ο οποίος ξεκίνησε πριν από περίπου 50 χρόνια και ούτε θα παραπονεθώ, ούτε κακία θα κρατήσω, ούτε και θα ζητήσω κάτι, από αυτούς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στήριξα με τα όσα έλεγα και έγραφα.
Θα τους παρακαλέσω μόνο, να μην προσπαθούν να σταματήσουν τα όσα θα λέω, θα γράφω και θα δείχνω από εδώ και στο εξής.