Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και υγεία. Για ειρήνη δεν θα ευχηθούμε, γιατί κάθε χρόνο όλοι ευχόμαστε να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο πάμε χειρότερα. Πόλεμος στις γειτονιέςμ πόλεμος στα χωριά, πόλεμος στις πόλεις, πόλεμος μεταξύ κρατών, πόλεμος στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, πόλεμος στην Βουλή, πόλεμος παντού και τα θύματα από όλους αυτούς τους πολέμους, κάθε χρόνο... και περισσότερα.

- Ευχόμαστε εμείς ειρήνη και την ίδια ώρα εύχονται το ίδιο και αυτοί που προκαλούν τους πολέμους και αυτοί που τους συντηρούν και αυτοί που τους ενισχύουν. Ας σταματήσουμε λοιπόν τουλάχιστον εμείς, να ευχόμαστε ειρήνη και να ευχηθούμε να τιμωρηθούν από Θεό και ανθρώπους αυτοί που έχουν με οποιονδήποτε τρόπο εμπλοκή σε πολέμους.

- Αν ήθελαν όλοι τους ειρήνη, θα έβαζαν τελεία και παύλα στους εξοπλισμούς. Χάθηκε κι εκείνο το ¨κάντε έρωτα και όχι πόλεμο". Δεν το λέει κανείς πλέον. Μπασταρδέψαμε όλες και όλοι. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα φυσιολογικό που να το χειροκροτούν και έχουν γίνει πολλοί, τιμητές της κάθε ανωμαλίας, για να δείχνουν μοντέρνοι. Και ο πόλεμος ανωμαλία είναι και τον προκαλούν αρρωστημένα μυαλά.

- Θα μας επιτρέψετε και δεν θέλουμε να παρεξηγηθεί κανείς, να στείλουμε ένα μήνυμα στον Χριστό μας. Μην ξανακατεβείς στην γη, γιατί είμαστε ικανοί, να σε χαρακτηρίσουμε οπισθοδρομικό και ανώμαλο, γιατί είσαι με αυτούς που θέλουν το μοντέλο της παραδοσιακής οικογένειας και όχι με αυτούς που θέλουν γάμο ακόμη και με μια γάτα ή ένα σκύλο και να έχουν και το δικαίωμα να υιοθετήσουν ένα παιδί στο οποίο όμως δεν δίνουν το δικαίωμα να αποφασίσει το ίδιο, αν τους θέλει για γονείς....

- Τι λένε; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή. Αυτό γράφουμε κι εμείς. Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα και αυτό να αποφασίσει αν θα επιλέξει να το μεγαλώσει ένα ζευγάρι, από αυτά που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, όχι για λόγους υγείας, αλλά λόγο της φύσης τους. Δεν θα περάσουν πολλά χρόνια, που θα φτάσουμε σε σημείο κάποιοι να παραγγέλνουν παιδιά!!!!