Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Μέλος στο Δ.Σ του Φ.Ο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων / Από 1-1-2026 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Φορέα

Γενική Συνέλευση των Δήμων, μετόχων του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών
Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α) Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε τηνΤρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στη Θήβα, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, με ανοικτή ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Κατόπιν της ψηφοφορίας, Πρόεδρος του Δ.Σ του Φ.Ο.Δ.Σ.Α αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος, κατά δήλωσή του, θα θητεύσει μέχρι τις... 31/12/2025 και έπειτα θα δηλώσει παραίτηση και Πρόεδρος του Δ.Σ, από 1/1/2026, θα αναλάβει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. «Στη Στερεά Ελλάδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διαχείριση των απορριμμάτων της. Όλοι οι Δήμαρχοι, από κοινού, πρέπει να διεκδικήσουμε τις λύσεις και αυτό θα κάνουμε, γιατί πολλά μας ενώνουν και τίποτα δεν μας χωρίζει. Και στο τέλος της θητείας μας δεν θα έχει καμία σημασία αν ο Πρόεδρος λέγεται Παπαϊωάννου ή Βάκα, αλλά εάν θα έχουν υλοποιηθεί οι λύσεις.
Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους και ιδιαίτερα τους Δημάρχους της Εύβοιας, που είμαστε για ακόμη μια φορά μαζί και θα συνεχίσουμε έτσι.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.