Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

......σφηνάκια

 - Εμείς δεν μιλάμε ποτέ εκ του ασφαλούς, αλλά μιλάμε πριν φτάσουμε στο πουθενά ή πολύ απλά πατώσουμε. Στο θέμα του αθλητισμού δεν σας κρύψαμε τίποτα και γράψαμε πως πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δείτε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στον στίβο και σε όλα σχεδόν τα... αθλήματα.

- Μαγαζάκια παντού και τίποτα παραπάνω. Όποιος έχει αντίρρηση ας έρθει να το συζητήσουμε δημόσια και όχι στα μουλωχτά. Μετά τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, είχαμε το φαινόμενο στον στίβο στον οποίο εγκατέλειψαν τις αγωνιστικές ομάδες, σε μεγάλο βαθμό και πλέον έχουν δημιουργήσει μαγαζάκια απασχόλησης παιδιών και τώρα, έχουμε το νέο φρούτο με την δημιουργία ποδοσφαιρικών ομάδων γυναικών, γιατί εκεί θέλουν τα κορίτσια για να εισπράξουν 20-30 συνδρομές παραπάνω. Αυτά θα τα δείτε σύντομα.

- Η ευθύνη του Δήμου είναι τεράστια και η παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μαγαζάκια είναι παράνομη και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν οι ιδιωτικές σχολές οι οποίες έχουν τις εγκαταστάσεις τους, πληρώνουν από την τσέπη τους ενοίκια, ρεύμα κλπ. Κύριε Νέζη είσθε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και σας το ξεκαθαρίζουμε. Εμείς θα σας κατηγορήσουμε ευθέως αν δώσετε αθλητικές εγκαταστάσεις για τις οποίες πληρώνει ο λαός, σε μαγαζάκια.