Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα περάσουμε μαζί το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ως apopsignomi, αλλά δεν αλλάζουμε συνήθειες. Σήμερα Σάββατο θα κάνουμε τα σχόλιά μας και θα φτάσουμε μέχρι την ώρα των αγώνων ποδοσφαίρου, ενώ θα έχουμε συνεχή ενημέρωση για τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστό στίβου. Στο ΣΕΦ αυτοί οι ....αγώνες, οι οποίοι θ΄ αρχίσουν σήμερα στις 09:00 μέχρι 13:05 και το απόγευμα θ΄ αρχίσουν στις  17:15 και θα ολοκληρωθούν το βράδυ περίπου στις 21:30.

- Οι αγώνες στίβου θα συνεχισθούν την Κυριακή 10:00 - 15:00 και το απόγευμα 17:30 - 21:30. Το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής η ΕΡΤ 1 θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες από 19:00 - 21:00

- Ακούμε πολλά ανέκδοτα τις τελευταίες μέρες για το θέμα που προέκυψε με την Περιφέρεια και τα διπλώματα σε χειριστές και όχι μόνο. Κύριοι ας μη γελιόμαστε. Χρόνια πολλά τώρα, όλο και κάποια παρέμβαση κάναμε όλοι μας για να βοηθηθεί κάποιος άνθρωπος. Εντάξει ο χρηματισμός είναι κάτι που δεν πρέπει να μένει ατιμώρητος, αλλά όχι να παριστάνουν σήμερα τις παρθένες, αυτοί που είναι καθηγητές στην πουστιά και τον χρηματισμό.

- "Όλοι τα παίρνουνε χοντρά" λέει το άσμα και δεν έχει άδικο. Απλά άλλοι την γλυτώνουν και άλλοι πέφτουν στην παγίδα. Αυτοί που σήμερα κατηγορούν τον συλληφθέντα για χρηματισμό, παράβαση καθήκοντος και άλλα τέτοια, καλά θα κάνουν να πούνε, πόσες φορές πέρασαν από το γραφείο του για εξυπηρετήσεις. Τώρα φυσικά θα κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν!!!!

- Λοιπόν αν είχαμε μια συγκέντρωση έξω από το μέγαρο της Περιφέρειας, αυτών που έχουν εξυπηρετηθεί όχι "με την σειρά τους" αλλά με παρεμβάσεις, τότε η ουρά θα ξεκινούσε από την είσοδο και θα έφτανε μέχρι και την Αρτάκη!!!!!! Αφήστε λοιπόν το παραμύθι και φροντίστε να μην πέσετε κι εσείς στα δίχτυα των ελεγκτικών μηχανισμών.