Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πέμπτη σήμερα και ο μήνας έχει 15, οπότε μας απομένουν ακόμη 4 μέρες και η σημερινή μέχρι και την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, οπότε και θα κλείσουμε τον κύκλο του apopsignomi.  Δεν μας ενοχλεί αυτή η εξέλιξη, γιατί είναι δική μας η απόφαση και όχι επειδή κάποιος άλλος μας οδηγεί στο να σταματήσουμε. Να ξέρετε όλες και όλοι για να μην το κουράζουμε, πως δεν υπάρχει καμία.... περίπτωση να μην σταματήσει το apopsignomi. Στις 19 Φεβρουαρίου 2024 θα ανεβάσουμε την τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ μας και θα κάνουμε τα τελευταία μας σχόλια.

- Φυσικά δεν θα χαθούμε από τον χώρο της ενημέρωσης, αφού έχουμε προγραμματίσει τα πάντα. Από τις αρχές Μαρτίου θα τα λέμε ραδιοφωνικά σε καθημερινή βάση και αυτές τις εκπομπές θα φροντίσουμε να μπορείτε και να τις ακούτε και να τις βλέπετε. Θα φροντίσουμε ώστε να ανεβαίνουν τα πάντα, εδώ στο apopsignomi και με link να μπορείτε να ακούτε και να βλέπετε τις εκπομπές.

- Χθες διαβάσαμε αυτό που έγραψε ο κύριος Γιώργος Στούπας και ειλικρινά αισθανθήκαμε πως ίσως κάτι να γίνει εκεί στα Ψαχνά, στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρετε όλες και όλοι πως σεβόμαστε τον κύριο Γιώργο Στούπα και μακάρι να επανέλθει στο χώρο του ποδοσφαίρου, από τον οποίο έφυγε πικραμένος, απογοητευμένος και κατά την άποψή μας, αηδιασμένος.

- Αν ο κύριος Στούπας, επανέλθει θα είμαστε δίπλα του, χωρίς καν να το σκεφτούμε. Πιστεύουμε σε αυτόν και είμαστε σίγουροι πως αν επανέλθει θα πετύχει να ανεβάσει το ποδόσφαιρο της Εύβοιας εκεί που του αξίζει.

- Για να δείξουμε και πόσο πιστεύουμε στον κύριο Στούπα, δηλώνουμε από τώρα και χωρίς επιφυλάξεις, πως το apopsignomi θα επανεκκινήσει αμέσως, αν ο κύριος Στούπας αναλάβει μια ομάδα. Το γράφουμε γιατί εμείς δεν κρύψαμε ποτέ τα πιστεύω μας και τις αδυναμίες μας. 

- Πάντως από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε έτοιμη την ομάδα ενημέρωσης στην οποία θα συμμετέχουν νέα αλλά και έμπειρα άτομα, ώστε να υπάρχουν και νέες ιδέες, ανεξάρτητες απόψεις και ελεύθερο ρεπορτάζ.