Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

....σουτάκια

 - Κατηγορήστε μας όσο θέλετε, εσείς που μέχρι χθες λέγατε άλλα και τώρα που διαπιστώσατε πως ίσως το ρεπορτάζ αποδείξει πως δεν ήσασταν αληθινοί, γυρίσατε το μπιφτέκι από την άλλη και αρχίσατε να λέτε διάφορα. Ο αθλητισμός δεν είναι μπακάλικο και δεν είναι της πολιτικής "τόσα δίνω πόσα θες". Δεσμευτήκαμε να το πάμε μέχρι το τέλος και θα το πάμε, γιατί δεν φοβόμαστε κανέναν... και ξέρουμε πολλά.

- Τα μαγαζάκια στον αθλητισμό θα τα πολεμήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Θα τα κρεμάσουμε στα μανταλάκια, γιατί δεν είναι σύλλογοι, αλλά επιχειρήσεις. Δεν τους ενδιαφέρουν οι πραγματικοί αθλητές και δεν τους βοηθάνε πουθενά.  Δυστυχώς στην Εύβοια αυτό είναι σύστημα. Αν δεν είσαι παιδί τους, αν δεν είσαι κολλητός τους, αν σε κάτι δεν τους είσαι χρήσιμος, δεν θα σε προσέξουν ποτέ και αυτό ισχύει σε όλα τα αθλήματα.

- Τεράστια η ευθύνη των προπονητών οι οποίοι αδιαφορούν και δεν διαθέτουν χρόνο ούτε για τα βασικά. Θα μιλήσουμε μέσα από τα ρεπορτάζ ακόμη και για τον σπόρο της διχόνοιας που σπέρνουν οι προπονητές και οι δήθεν παράγοντες, μεταξύ αθλητών άλλων συλλόγων. Θα πούμε αλήθειες, γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ελπίζουμε να έχουμε δίπλα μας, προπονητές οι οποίοι αγαπούν πραγματικά τα παιδιά και τον αθλητισμό.