Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

......σφηνάκια

 - Όταν πριν από λίγο καιρό γράφαμε για μπλεξίματα με Περιφερειακούς Συμβούλους, κάποιοι μας κορόιδευαν και έλεγαν πως δεν τρέχει τίποτα. Τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο και όλοι τρέχουν να σωθούν, τώρα ούτε ένας δεν βγήκε να πει πως τελικά είχαμε δίκιο. Εμείς τότε είχαμε γράψει πως τουλάχιστον ένας αναπληρωματικός, να ετοιμάσει κουστουμάκι για να πάει θέση στο ....περιφερειακό συμβούλιο και είχαμε ζητήσει κάποιοι να προλάβουν τα χειρότερα και να παραιτηθούν.

- Δεν μας άκουσαν και δικαίωμά τους. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να είναι κατηγορούμενοι και φυσικά θα αντιμετωπίσουν και ποινικές ευθύνες. Τώρα φυσικά δεν θα παραιτηθούν, μέχρι να βγούνε οι δικαστικές αποφάσεις, αλλά τώρα υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα και το οποίο δεν μπορεί κανείς μα κανείς να το δεχθεί.

- Στο όλο θέμα δεν έχει καμία εμπλοκή ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός και εμείς το μόνο που του λέμε, είναι το να μελετήσει σοβαρά και με υπευθυνότητα τα στοιχεία που υπάρχουν για τον καθένα και να ζητήσει παραιτήσεις πριν από τις δικαστικές αποφάσεις.

- Αν κάποιοι δεν παραιτηθούν ενώ έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, τότε να τους διαγράψει από την παράταξη και να τους αφαιρέσει όποια καθήκοντα τους ανέθεσε.