Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Σε κίνδυνο πλέον οι αγώνες στίβου.

 - Η κυρία Άννα Παππά, δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, αλλά επέλεξε να χαρακτηρίσει επικίνδυνο το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας 4 μέρες πριν τους αγώνες στίβου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ" και περίπου 45 μέρες πριν την διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος τίβου Κ16.
Προφανώς και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επέλεξε να αναρτήσει φωτογραφίες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα, αφού η συγκεκριμμένη ....εργολαβία έχει τελειώσει τις εργασίες της από τις 22 Μαϊου.
Τι πρέπει να κάνει λοιπόν σήμερα ο αντιδήμαρχος κύριος Νέζης;
Να πάρει τα δηυμοσιεύματα και τις καταγγελίες της κυρίας Παππά και να προχωρήσει σε ματαίωση των αγώνων και να βάλει λουκέτο στο στάδιο, μέχρι οι αρμόδιοι να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους και να αποφανθούν για το θέμα.
Κύριε Νέζη, κύριοι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, κύριοι του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ δεν πρέπει να απαντηθούν οι καταγγελίες της κυρίας Παππά;
Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του στίβου θα βρεθούν στην κερκίδα. Αυτοί κινδυνεύουν;

Ο χρήστης Anna Pappa  · 
☑️Αμέσως μετά τη πρωινή μου ανάρτηση για το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας,εξεδόθη δελτίο τύπου από τη Δημοτική Αρχή,περί «δήθεν»
εργασιών συντήρησης και επισκευών στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας,με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση και τη λειτουργική και ασφαλή χρήση του.
😡Εγώ θα τις ονόμαζα ΕΠΙΕΙΚΩΣ εργασίες «κουκουλώματος και απόκρυψης» των σοβαρότατων προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του σταδίου.
🔥🔥Οι παρακάτω φωτογραφίες με τα διαβρωμένα σίδερα του οπλισμού και τα σαθρά επιχρίσματα κάτω από τις κερκίδες,αποδεικνύουν περίτρανα τις βάσιμες ανησυχίες μας.
❌Ας βρεθεί έστω και ΕΝΑΣ από τη Δημοτική Αρχή να μας διαβεβαιώσει ΔΗΜΟΣΙΑ ότι οι κερκίδες πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας και να μας καθησυχάσει ,αφού ληφθούν φυσικά ,τα απαραίτητα δοκίμια για τον οπλισμό και το σκυρόδεμα.Γιατί από ψέμα και παραπληροφόρηση έχουμε χορτάσει…
❌Μην αποπροσανατολίζετε το κόσμο με τις δήθεν εργασίες σας για τη ασφάλεια του γηπέδου.
❌Καμαρώστε το στάδιο μας από τα ενδότερα….