Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στο πλευρό των εργαζομένων της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, οι εργαζόμενοι της 
Δ.Ο.Υ Χαλκίδας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποβιβασμό της και δίπλα στους εργαζόμενους βρέθηκε και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης Νίκο Παπαγεωργόπουλο.
Στην τοποθέτησή της, η Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα, που θα επιφέρει σε όλη τη Εύβοια και στον Δήμο Χαλκιδέων, η μεταφορά των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας στην Αττική....
και τόνισε ότι, όλοι οι Δήμαρχοι της Εύβοιας είναι εμπράκτως στο πλευρό των εργαζομένων.
«Ελπίζω ότι αυτός ο αγώνας, που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, θα δικαιωθεί και δεν θα διαταραχθεί τίποτα στη Δ.Ο.Υ Χαλκίδας. Μια Δ.Ο.Υ που είναι η ραχοκοκκαλιά όλης της Εύβοιας και εξυπηρετεί 160.000 πολίτες σε όλο το νησί. Ένα νησί πολύπαθο, που έχει περάσει πολλά, έχει πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και η Κυβέρνηση προσπαθεί να το ανακάμψει. Δε νοείται η ανάκαμψη της Εύβοιας να γίνει, υποβαθμίζοντας τη Δ.Ο.Υ της Χαλκίδας. Διότι, οποιαδήποτε μεταβολή, προς το δυσμενέστερο, στην παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, θα έχει συνέπειες, όχι μόνο στους εργαζόμενους, αλλά και σε όλη την οικονομία του τόπου, σε όλη αυτή την οικονομική αλυσίδα που περιλαμβάνει όλους εμάς, ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, παραγωγούς, εμπόρους, επιχειρηματίες. Είμαστε στο πλευρό σας εμπράκτως.
Έχουμε συνεννοηθεί όλοι οι Δήμαρχοι της Εύβοιας και είμαστε συμπαραστάτες στον αγώνα σας και θα αποστείλουμε κοινή επιστολή στον κ. Πιτσιλή, θα επικοινωνήσουμε και με τον αρμόδιο Υπουργό. Αυτό που θα ζητήσουμε είναι η Κυβέρνηση να συνεχίσει και να κάνει πράξη τις προσπάθειές της για ανάκαμψη της Εύβοιας. Εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.