Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Οι αναγνώστες ξέρουν καλά πως εγώ δεν μασάω τα λόγια μου και δεν θέλω να καλύψω καμία δημοτική αρχή και καμία περιφερειακή αρχή.
Επανέρχομαι στο θέμα του Σταδίου της Χαλκίδας το οποίο δημιούργησε με αναρτήσεις της η κυρία Παππά Άννα.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, αυτές δηλαδή στις οποίες είναι και η ίδια υπάλληλος, κάνουν υποδείξεις στον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ....τηρούν οι ίδιες, αυτά που προτείνουν σε άλλους.
Ο μπάρμπα Στέλιος ήξερε καλά κάποια πράγματα, αλλά το βούλωσε, για να μην δημιουργήσει πρόβλημα σε ομάδα της Εύβοιας. Πόσοι άραγε γνωρίζουν πως ποδοσφαιρικό γήπεδο Δήμου της Εύβοιας δεν διέθετε άδεια και δεν έπρεπε να έχουμε εκεί αγώνες και προπονήσεις ομάδων;
Τι έκαναν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας για να προστατέψουν αθλητές και φιλάθλους;
Πως οι περιβόητες υπηρεσίες της περιφέρειας, στις οποίες υπηρετεί και η κυρία Παππά, αποφάσισαν και τοποθέτησαν κερκίδες σε ένα γήπεδο χωρίς άδεια;;;;;
Πως παρέσυραν προφανώς το Περιφερειακό συμβούλιο και την αρμόδια επιτροπή, να χρηματοδοτήσει έργα στο γήπεδο το οποίο δεν είχε άδεια;
Η κυρία Παππά, δεν τα γνωρίζει αυτά και άλλα πολλά ή τα γνωρίζει και απλά δεν την ενδιαφέρουν, γιατί δεν είναι στα όρια του δήμου Χαλκιδέων;
Ειλικρινά δεν περίμενα να φτάσει η κυρία Παππά σε σημείο να κλείσει με τις πράξεις της το στάδιο, την ώρα που πολλά παιδιά κάνουν προετοιμασία για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Δεν μπορεί να πει πως δεν το γνώριζε, γιατί στην παράταξή της, υπάρχουν άνθρωποι του αθλητισμού και μάλιστα κάποιοι ανήκουν και στα σωματεία που χρησιμοποιούν το στάδιο.
Ο αντιδήμαρχος κύριος Νέζης, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα ούτε στους συλλόγους, ούτε στα ίδια τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν.
Θα κάνει το καλύτερο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κάτι που έκανε και ο ΔΟΑΠΠΕΧ με πρόεδρο την κυρία Ελένη Αϊδίνη τα προηγούμενα χρόνια.
Ξέρουμε όλοι σε τι κατάσταση ήταν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων, όταν ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου η παράταξη της κυρίας Βάκα.
Η κυρία Παππά έδωσε την αφορμή για να δούνε όλες και όλοι ξεκάθαρα, ποιοι απλά καταγγέλλουν και ποιοι υπηρετούν τους δημότες.
Καλούμε την κυρία Παππά, να ζητήσει ελέγχους στατικότητας κλπ, για όλα τα κτίρια της Εύβοιας, αφού έχει την τεχνική κατάρτιση και την ενδιαφέρει η προστασία των πολιτών.
Ως υπάλληλος της Περιφέρειας έδωσε όρκο να υπηρετεί τους πολίτες και όχι μόνο τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων.