Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Σημεία και τέρατα στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας!

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Χαλκίδας 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Οι εκλογές στις 30 Μάη έγιναν στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, αποτελέσματα δεν έχουμε!!!!!!!!!!!!!!! Ανακοίνωση από την εφορευτική επιτροπή δεν υπάρχει!  Ο δικαστικός αντιπρόσωπος που ήταν υπεύθυνος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία σε επικοινωνία μας μαζί του, ομολόγησε με ειλικρίνεια, ότι στις ηλεκτρονικές εκλογές δεν.... μπορεί να εξασφαλίσει τίποτα!
Όμως η κατρακύλα των συνδικαλιστών της ΔΗΣΥ, δηλαδή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο πανελλαδικός γραμματέας της ΔΗΣΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, δεν έχει τελειωμό. Με το έτσι θέλω ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ (γνωστός για τις διαλέξεις του στις Γενικές Συνελεύσεις περί δημοκρατίας) ανακοίνωσε στο facebook την επανάληψη των εκλογών!  Δηλαδή γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το σύλλογο, τις προβλεπόμενες από το καταστατικό  διαδικασίες, κάθε έννοια συλλογικότητας και δημοκρατίας. Λειτουργούν σαν να είναι ο σύλλογος μαγαζάκι τους. Έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν κιόλας για το αποτέλεσμα. Συναγωνίζονται την κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο στην υλοποίηση του νόμου Χατζηδάκη και τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, αλλά και στις θεωρίες για «ανθρώπινο λάθος»!
Απευθυνόμαστε σε όλους ανεξάρτητα από το ποιον και αν ψήφισαν στις εκλογές. Οι εκλογές πρέπει να εκφράσουν την θέληση των συναδέλφων. Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι το «ανθρώπινο λάθος» δεν θα επαναληφθεί και στην επόμενη ψηφοφορία αν αυτή είναι πάλι ηλεκτρονική;
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Είναι γνωστό ότι εμείς διαφωνούμε με την διεξαγωγή των ηλεκτρονικών εκλογών και δυστυχώς δεν χρειάζεται να γίνουμε Κασσάνδρες, η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη ξεπέρασε και τις χειρότερες προβλέψεις μας. Επιδιώξαμε επίσης σε περίπτωση επανάληψης να δοθεί αρκετός χρόνος για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι. Όμως η παράταξη της ΔΗΣΥ λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.
Προχωρούν σε εκλογές την Τετάρτη 5 Ιούνη (ΠΑΛΙ με τον ίδιο τρόπο!), ηλεκτρονικά 8.45 – 14.30 και δια ζώσης 16.00- 19.30 στα ίδια εκλογικά κέντρα.
Σας καλούμε όλους να βάλουμε τέρμα στην σαπίλα που προσπαθούν να μας επιβάλουν. Με τη μαζική συμμετοχή μας  και με την στήριξη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών να καταδικάζουμε αυτούς που μας υποτιμούν και μας αντιμετωπίζουν σαν πελάτες στο εκλογικό τους μαγαζί.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!