Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Παπατζηλίκια;;;;

 - Το εδώ παππάς εκεί παππάς, το βλέπουμε στους δρόμους γύρω από την ομόνοια, αλλά φαίνεται πως το παπατζηλίκι πήρε θέση παντού.
Συνεχίζουμε, με το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και τον θόρυβο που δημιούργησε η δημοτική σύμβουλος κυρία Παππά, η οποία τυχαίνει να είναι και υπάλληλος..... στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και μάλιστα σε κάποια θέση τεχνικής υπηρεσίας.
Τι είπε η κυρία Παππά; Είπε πως υπάρχει κίνδυνος και μπορεί να πέσει για παράδειγμα η κερκίδα και να έχουμε θύματα. Μάλιστα παρουσίασε ένα έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών  Έργων με ημερομηνία 11- 10 - 21 και το οποίο στην τελευταία παράγραφο λέει πως πρέπει να γίνει άμεσα έλεγχος της στατικής επάρκειας των κερκίδων προς αποφυγή ατυχήματος.
Αλήθεια από τον Οκτώβριο του 2021 μέχει προχθές που το έδωσε στην δημοσιότητα η κυρία Παππά πέρασαν ήδη 32 μήνες και την ώρα που το Στάδιο περιμένει να δεχθεί πάνω από 2.000 άτομα για τους αγώνες "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ", η κυρία Παππά ανακαλύπτει τα πάντα!!!!
Τους αγώνες αυτούς τους σταμάτησε ο Κορονοϊός και αν δεν διεξαχθούν την Κυριακή θα τους έχει σταματήσει η κυρία Παππά.
Πάμε σε απλές ερωτήσεις.
Κυρία Παππά οι συνάδελφοί σας στην περιφέρεια που ανέθεσαν το έργο σε εργολάβο, είναι παπατζήδες;
Αν δεν είναι πως έκαναν εργασίες πάνω σε μια κερκίδα που υπάρχει κίνδυνος να πέσει;
Πήγαν δηλαδή και επιβάρυναν μια κερκίδα που μπορεί να είναι έτοιμη να πέσει;
Κυρία Παππά, το γήπεδο αυτό, η κερκίδα αυτή έχει ελεγθεί στο παρελθόν και κρίθηκε πως δεν έχει πρόβλημα.
Εμείς πιστεύουμε πως αν είχε, η Περιφέρεια δεν θα έριχνε χρήματα για εργασίες.
Οι κύριοι Σπανός και Κελαϊδίτης, αλλά και ο κύριος Κηλίφης, θα πρέπει να μας πούνε αν δεν υπολογίζουν τον άνθρωπο και κάνουν έργα σε στάδιο με κερκπίδα που αύριο μπορεί να πέσει!!!!
Κυρία Παππά εσείς ξέρετε ποια υπηρεσία δίνει άδειες διεξαγωγής αγώνων στα γήπεδα;
Τι δουλειά έχει ο δήμος με όλα αυτά;