Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΠΓΑΟ Χαλκίδας: Ανακοίνωση!

 Στις 30 Ιουνίου 2024 ο κ. Κώστας Πουρνής, ανέβασε μια ανακοίνωση του ΠΓΑΟ Χαλκίδας στο Δυνατά & Αθλητικά. Έχουμε μια απορία. Τι τελικά ισχύει σήμερα από όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση;
Δεν θα κάνουμε άλλες ερωτήσεις και θα περιμένουμε μια απάντηση συνολική. Μετά θα πάμε παρακάτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ποδόσφαιρο σαν άθλημα ανεξαρτήτως φύλου μπορεί να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, έντονες στιγμές και μεγάλες απογοητεύσεις, συναισθήματα που... εναλλάσσονται συνέχεια. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του αθλήματος και ο λόγος που το καθιστά το δημοφιλέστερο άθλημα πάνω στον πλανήτη.
Η ανάδειξη του ποδοσφαίρου γυναικών από τους διεθνείς θεσμούς διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου (F.I.F.A., U.E.F.A.) ως βασικό πυλώνα ανάπτυξής του αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός.Παρακολουθήστε ζωντανά ποδόσφαιρο στο διαδίκτυο
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γυναικείος πληθυσμός αποτελεί το σημαντικότερο και μεγαλύτερο κοινό. Η σημαντική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι επίσης αξιοσημείωτη. Μέσα από την παρουσία κοριτσιών σε ακαδημίες, όπως και οι αγώνες γυναικείων ομάδων  βοηθάει στην αλλαγή στερεοτύπων και προκαταλήψεων μερίδας ποδοσφαιρικών παραγόντων, γονέων, ακόμα και ποδοσφαιριστών.
Ο ΠΓΑΟ Χαλκιδας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής και είναι μία ανερχόμενη δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο και η ομάδα δημιούργησε τμήματα υποδομών κοριτσιών με μικρή ηλικιακή κατηγορία.
Ο ΠΓΑΟ Χαλκιδας  θέλει να συμβάλλει από την πλευρά του ενεργά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Ευβοιας.
Αν είσαι κορίτσι και σου αρέσει το ποδόσφαιρο έλα μαζί μας και με την βοήθεια της προπονητικής  εγγυόμαστε την γρήγορη βελτίωση και εξέλιξη σου μέσα από το εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμά μας !!!
Θα υπάρχουν παροχές προς τις αθλήτριες της ομάδας μας με δωρεάν ρουχισμο και εξοπλισμο ( Σετ προπόνησης – Σάκους – Εμφανίσεις αγωνα κλπ ) 
Τα τμήματά μας αποκλειστικά για κορίτσια:
U15 girls 
U12 girls 
Η ομάδα που δημιουργήσαμε θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών.
Προπονητής θα είναι ο έμπειρος τεχνικος Τάκης Σπυρόπουλος ( Τηλ 6981934191 )  ο οποίος εχει σημαντικο έργο σε ομάδες υποδομής και την χρονιά που πέρασε ήταν προπονητής στην Μικτη ομάδα Γυναικών της ΕΠΣΕ.
Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος θα είναι ο κ Κώστας Τριανταφύλλου ( Τηλ 6973495112 ).
Η προπονήσεις της ομάδας μας καθώς και οι αγωνες της μεγάλης ομάδας που θα αγωνίζεται στην Β Εθνική και της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική , θα γίνονται στο Ενωσιακο Γήπεδο Ευβοίας το οποίο αυτή την στιγμή είναι στο στάδιο ανακαίνισης και θα είναι έτοιμο με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς να χρησιμοποιηθεί από τις ομάδες μας.