Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά θα πεθάνουμε από αγωνία. Θα είναι ή δεν θα είναι τελικά υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης; Πάντως ο ίδιος επιμένει να δηλώνει πρόεδρος και να αγνοεί τις αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει όμως πολλά πολιτικά λάθη και το μεγαλύτερο είναι πως βάζει μπροστά την... Τζάκρη.

- Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το πάρουν απόφαση. Το μόνο που διεκδικούν όλοι, είναι το ποιος θα κάνει το κουμάντο σε ένα κόμμα που τα ποσοστά είναι πλέον με μονοψήφιο νούμερο και μετά την εκλογή προέδρου, θα χαθεί  και  ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού θα φύγουν πολλοί βουλευτές.

- Είναι επίσης αλήθεια, πως στελέχη της ΝΔ δεν χάρηκαν με την χθεσινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία λέει πως ο Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

- Στο ΠΑΣΟΚ είχαμε την Β΄ Κυριακή των εκλογών και πλέον έχει πρόεδρο. Για να δούμε τώρα, την συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή και αν θα επιλέξει το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ή θα ψηφίζει για το κοινό καλό.

- Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον πρόεδρο και γενικότερα στο ΠΑΣΟΚ, μήπως και τελικά υπάρξει μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, αφού οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ τα έκαναν μαντάρα.