Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

η άποψή μας

 - Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει στον δημόσιο λόγο του, αλλά να προσέχει και τι λέει και στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις.
Πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί, πρέπει να καταλάβουν πως οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν μπορούν οι αυτοδιοικητικοί, να λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον.
Πάντα στις εκλογές της αυτοδιοίκησης ο λαός μιλάει, κρίνει και δίνει στον καθένα, ότι του αξίζει. Αυτό το.... καταλαβαίνουν οι αυτοδιοικητικοί, αλλά το ξεχνούν 3-4 μήνες μετά τις εκλογές και η συμπεριφορά τους, δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν της το αποτέλεσμα.
Κυρίες και κύριοι αυτοδιοικητικοί πήρατε αυτό που σας άξιζε και μην λέτε μπούρδες για να ξεγελάσετε τον κόσμο. Δεν σας πιστεύει όσες μπούρδες κι αν πείτε και καλά θα κάνετε να το πάρετε αλλιώς.
Διορθώστε πρώτα τα δικά σας λάθη, εξ αιτίας των οποίων είσθε στα χαμηλά ποσοστά και μετά προσπαθείτε να μιλήσετε και για τα λάθη των άλλων.
Κάποιοι πάντως θέλουν να κάνουν το μαύρο άσπρο.
Έχουν παρουσία στα περιφερειακά ή δημοτικά συμβούλια όταν αυτά ξεκινούν, παίρνουν τον λόγο για να πούνε αυτά που θέλουν και μετά δηλώνουν πως αποχωρούν.
Κυρίες και κύριοι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο κανονισμός σαφέστατος.
Πριν πάρει ο οποιοσδήποτε τον λόγο, δίνουν παρουσίες οι σύμβουλοι και διαπιστώνουν αν υπάρχει απαρτία ή όχι. Όταν λοιπόν είσαι εκεί και παίρνεις και τον λόγο, τότε δεν μπορείς να λες πως απουσιάζεις.
Για κατανάλωση είναι όλα αυτά και πρέπει να το καταλάβουν.