Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε με τις διαδικασίες εκλογής του προέδρου χωρίς καμία αλλαγή , αφού εκλέχθηκε και πάλι ο κύριος Ανδρουλάκης. Ο κύριος Δούκας όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατάφερε να κερδίσει και δεν τον φταίει κανείς. Τον έφαγε η αλαζονεία και το ότι δεν σεβάστηκε το.... ότι τον επέλεξαν για δήμαρχο και ήθελε να γίνει και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

- Στο άλλο στρατόπεδο έχουμε απίστευτες καταστάσεις, αφού ο Κασσελάκης κάνει όπως τα μικρά παιδιά όταν τους παίρνεις τα παιχνίδια από τα χέρια τους. Θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ δικό του και προσπαθεί να επιστρατεύσει κόσμο για να πάει στο Συνέδριο.

- Ο Κασσελάκης δεν έχει ιδέα από πολιτική, γιατί αν είχε και πίστευε πως έχει τον κόσμο μαζί του, θα προχωρούσε στην ίδρυση νέου κόμματος και θα το έκανε όπως ο ίδιος θέλει. Τι όμως τον κρατάει και επιμένει να θέλει την σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ; Απλή η απάντηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρατική χρηματοδότηση και φυσικά και έτοιμο μηχανισμό. Αυτό θέλει ο Στέφανος, γιατί απλά το νέο θα χρειασθεί χρήμα.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων όπως δε όλους τους δήμους είχαμε εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, δηλαδή πέρασε ήδη ένας χρόνος και μέχρι σήμερα δεν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δεν συνεδρίασαν για να εξηγήσουν τα αίτια της ήττας τους. Γιατί άραγε; Μην περιμένετε απαντήσεις, γιατί δεν θα δώσουν ποτέ. Προσπαθούν να ξεχάσουν και προφανώς δύσκολα θα μπορούσαν να έχουν παραταξιακή με όλα τα μέλη και ιδιαίτερα η παράταξη της κυρίας Παππά.