Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Στα μισά του Οκτωβρίου φτάσαμε και η ζέστη ζέστη, αν και μας λένε πως θα πέσει η θερμοκρασία, αλλά δεν πέφτει. Λέτε να παίρνει βιάγκρα και η θερμοκρασία και να μην.... πέφτει;

- Την καλημέρα μας και σε όσους είναι στο χώρο της αθλητικής ενημέρωσης και να γράψουμε πως πρέπει να ασκούμε κριτική και να μην χαϊδεύουμε αυτιά. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και μας προσγειώνει ανώμαλα.

- Σάρωσε ο Ανδρουλάκης και στην Εύβοια. Παντού πρώτος ήταν την Β΄ Κυριακή με τον κύριο Δούκα δεύτερο και καταϊδρωμένο. Ακόμη και στο Αλιβέρι που την Α΄ Κυριακή ο κύριος Δούκας είχε πάρει περισσότερους σταυρούς από τον Ανδρουλάκη, την Β΄ Κυριακή ήρθε δεύτερος.

- Αν καταλάβαμε καλά ο προπονητής του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ κύριος Γιώργος Ποδαράς, έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα Μαντούδι- Ελλήσποντος, αλλά και από τον προηγούμενο αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ. Αγαπητέ κύριε Ποδαρά,καλή δύναμη και ψυχραιμία.                                                                                                                                        
- Να ξέρετε πάντως κύριε Ποδαρά, πως όσοι μας χαϊδεύουν αυτιά, δεν θα είναι δίπλα μας σε μια στραβή, ενώ αυτή που τα λένε μπροστά μας, είναι αυτοί που δείχνουν περισσότερο θαυμασμό.