Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

μικρά, μικρά

 - Χάρη χάσαμε και μάλιστα με διαφορά, θα πρέπει να πούνε οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να γράψουμε πως για τους πολλούς, αυτό το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού ο κ. Δούκας έκανε πολλά λάθη με κυριότερο το να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όταν δεν είχε... συμπληρώσει ούτε έναν χρόνο στην θέση του δημάρχου Αθηναίων.

-Η νίκη Ανδρουλάκη ήταν δεδομένη, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Γιωργάκης Παπανδρέου με δημόσια δήλωσή του στήριξε Δούκα.
Θέλησε προφανώς να εκδικηθεί τον Ανδρουλάκη, αφού τον είχε κερδίσει όταν ο Γιωργάκης ήταν υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες  εκλογές.

- Πάντως η άλλη υποψήφια κυρία Γιαννακοπούλου, με δήλωσή της ξέχασε τα όσα έλεγε για τον Ανδρουλάκη και τώρα του ζητάει να την έχει στα πλάνα του και να "συνθέσει" ώστε να έχει κι αυτή τον ρόλο της.

- Ας μη γελιόμαστε. Νικητής είναι ο Ανδρουλάκης και για να φτάσει στην νίκη είχε συνεργάτες και θα είναι αχάριστος αν δεν τους χρησιμοποιήσει και δεν τους έχει σε καίριες θέσεις στο ΠΑΣΟΚ, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να β ολέψει αυτούς που ήθελαν άλλο ΠΑΣΟΚ.