Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Καληνύχτα

 - Ας πούμε και σήμερα μια καληνύχτα σε όλες και όλους, γιατί αυτή δεν κοστίζει τίποτα.
Αυτοί οι οποίοι δεν ξέρουν να λένε ούτε καλημέρα, ούτε καληνύχτα, αν αυτό δεν τους βοηθάει να κερδίσουν κάτι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, στο τέλος θα καταλάβουν, πως δεν θα καταφέρουν ποτέ στην... ζωή τους, να γίνουν άνθρωποι και θα παραμείνουν μηχανές.
Τις μηχανές τις βάζεις καύσιμο και δουλεύουν, αλλά ποτέ οι μηχανές δεν θα γίνουν άνθρωποι, αν και η επιστήμη προσπαθεί με όλα τα μέσα να το πετύχει και αυτό.
Εμείς ανθρώπινα θα λέμε πάντα καλημέρα και πάντα καληνύχτα και θα αφήσουμε τους ανθρώπους/μηχανές να συνεχίσουν, μέχρι κάποιος να κλείσει τον διακόπτη και να τους τελειώσει.
Επειδή σήμερα από το πρωί βρισκόμαστε στην  Αθήνα για ένα σοβαρό θέμα,  αύριο δεν θα έχουμε αναρτήσεις. 
Πρέπει μέχρι αύριο μεθαύριο να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για εμάς, το θέμα που προέκυψε και την επίθεση που δεχθήκαμε από ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Σήμερα Τετάρτη 16/10/2024, αύριο Πέμπτη 17/10/2024 και την Παρασκευή 18/10/2024 ολοκληρώνουμε από την πλευρά μας τις διαδικασίες, αφού οι 13 κατήγοροί μας, υπέγραψαν από τις 30 Ιουλίου 2024 το εξώδικο που μας έστειλαν και το οποίο παραλάβαμε στις 02 Αυγούστου 2024. Από τότε πέρασαν περισσότερες από 70 μέρες και  ούτε ανακάλεσαν, ούτε προχώρησαν σε αυτά που γραπτώς και με τις υπογραφές τους δήλωσαν.
Το εξώδικο έλεγε πως αν εμείς δεν ανακαλέσουμε νόλα αυτά για τα οποία μας κατηγορούσαν  και δεν τα αφαιρούσαμε από το blog σε 10 μέρες, τότε θα ασκούσαν όλα τα ποινικά και αστικά δικαιώματά τους. Δηλαδή μας καλούσαν μέχρι 12 Αυγούστου να κάνουμε αυτά που ήθελαν. Τίποτα από αυτά δεν κάναμε και από τότε πέρασαν όχι 10 μέρες, αλλά περισσότερες από 60 μέρες.
Εμείς δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι το θέμα και να ακούμε συνεχώς από τον καθένα πως "θα μας τελειώσουν".
Ούτε γνωριμίες, ούτε λεφτά έχουμε εμείς, για να κάνουμε λεζάντες και να λέμε πως δεν φοβόμαστε ούτε την δικαιοσύνη, γιατί έχουμε άκρες. Με δανεικά από φίλους και γνωστούς, πληρώσαμε εταιρεία δικηγόρων και ζητάμε δικαιοσύνη, γιατί θεωρούμε πως κάποιοι οργάνωσαν την οικονομική εξόντωσή μας και φυσικά την φίμωσή μας.
Αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε και αυτό κάνουμε αυτές τις μέρες.
Ραντεβού την Παρασκευή.