Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

μικρά, μικρά

 - Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, αλλά να φροντίζουμε ώστε η πίεση να είναι μεγάλη και να πιέζουμε εκεί που πρέπει. Υπήρξε μια διαμαρτυρία στην γέφυρα της Χαλκίδας, για τα σχολεία που υποβαθμίσθηκαν επειδή μειώθηκε ο αριθμός των μαθητών. Βρέθηκαν εκεί σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και φυσικά ...οι αυτοδιοικητικοί, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

- Αυτό με τα σχολεία ήταν γνωστό πως θα γίνει και δεν το έμαθαν οι δημοτικές αρχές ξαφνικά. Για τα μάτια του κόσμου οι αντιδράσεις και σε λάθος τόπο. Γιατί να έρθουν από την Κήρινθο, το Προκόπι, την Δίρφυ και αλλού για να κλείσουν την γέφυρα, έστω και συμβολικά; Γιατί να μην πήγαιναν να κλείσουν την είσοδο του υπουργείου ή την είσοδο των γραφείων της Πρωτοβάθμιας;

- Είναι λάθος να κάνουμε συγκεντρώσεις σε λάθος σημείο. Μεταξύ μας τα λέμε, μεταξύ μας τα ακούμε τελικά και γι΄ αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Δυστυχώς γινόμαστε όλες και όλοι παρατρεχάμενοι πολιτικών και αυτοδιοικητικών προσώπων και τις περισσότερες φορές, υπηρετούμε την γραμμή κάποιου κόμματος.