Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Χαλκίδα 13 Μαρτίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009 εξελέγη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ο κ. Πολύκαρπος Καραμούζης, Γραμματέας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Ο κ. Καραμούζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα (απόφοιτος του 1ου Λυκείου), είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής και της Σχολής Μεθολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Παντείου Πανεπιστημίου και Διδάκτωρ του Παντείου στο τμήμα Κοινωνιολογίας, ενώ από το 1995 υπηρετεί στη θέση του Γραμματέως της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και από το 2005 δίδασκε και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης). Είναι έγγαμος με 2 παιδιά, ενώ δύο από τα τρία αδέλφια του διακονούν ως Κληρικοί της Ιεράς μας Μητροπόλεως, οι Αρχιμανδρίτες π. Ιωάννης και π. Στέφανος Καραμούζης.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος συνεχάρη εγκαρδίως το πνευματικό του τέκνο και συνεργάτη του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2009 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς μας Μητροπόλεως (οδός Μεσσαπίων 10, κτίριο που στεγαζόταν παλαιότερα η Δ.Ο.Υ. Χαλκιδος), θα γίνει η ένατη και τελευταία για εφέτος διάλεξη στα πλαίσια της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, για την περιοχή της Χαλκίδος και των περιχώρων.
Σε αυτή, ο κ. Ιγνάτιος Καράμηνας – Δρ. Διδακτικής Μεθοδολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Εκπαιδευτής – Σύμβουλος Γονέων του ΙΔΕΚΕ θα μιλήσει με θέμα: «Η ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Η/Υ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ».
Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ