Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η Εθνική
νίκησε 2-1 το Μαυροβούνιο
Με 2-1 επικράτησε του Μαυροβουνίου η Εθνική Ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60΄ από γκολ του Μπογκντάνοβιτς. Πολύ γρήγορα, όμως, οι διεθνείς κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση (65΄ Παυλής) και τελικά να νικήσουν με τέρμα του Μπαρμπούδη (79΄). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με κυριότερες τα δοκάρια του Ταχτσίδη (55΄) και του Παληγιώργου (69΄).
ΕΛΛΑΔΑ: Μπαμπανιώτης, Μπαρμπούδης, Μπουτζίκος, Νικλητσιώτης (68΄ Αργυρόπουλος), Παυλής, Πυθαρούλης, Ψιάνος (46΄ Σοϊλέδης), Σκόνδρας, Ταχτσίδης, Παπαδόπουλος, Καρέλης (46΄ Παληγιώργος).
Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί με την Τουρκία την Παρασκευή 3/7/2009 και ώρα 21:30 για τις θέσεις 5-6.
Δηλώσεις Νίκου Νιόπλια
«Νικήσαμε δίκαια και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Μας στενοχωρεί, πάντως, το γεγονός ότι σημειώσαμε δύο νίκες και εξαιτίας μιας ήττας θα παίξουμε για τις θέσεις 5-6, ενώ υπάρχει ομάδα που διεκδικεί μετάλλιο δίχως να έχει πετύχει γκολ! Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα πρόκρισης στο τουρνουά. Είναι άδικο. Πιστεύω ότι η ομάδα που έχουμε θα έπρεπε να παίζει για ένα μετάλλιο. Εν πάση περιπτώσει, τώρα καλούμαστε να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα μας, στον οποίο θέλουμε να νικήσουμε και για λόγους γοήτρου και για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας».