Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

7-11 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις
για την εισαγωγή στα ΑΕΙ
για τα παιδιά του Εξωτερικού

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνουν από 7 μέχρι 11 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τα παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού. Τον ίδιο μήνα θα γίνουν και οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα.
Στις 7 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι όλων των κατευθύνσεων θα εξεταστούν στη Νεοελληνική Γλώσσα, και στις 8 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης θα εξεταστούν στη νεοελληνική λογοτεχνία, ενώ οι υποψήφιοι θετικής κατεύθυνσης θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.
Στις 9 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε Αρχαία Ελληνικά και Βιολογία, στις 10 Σεπτεμβρίου σε Ιστορία και Φυσική και στις 11 Σεπτεμβρίου σε Λατινικά και Χημεία.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν με το μάθημα των Αγγλικών στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα μένει να ανακοινωθεί. Οι δοκιμασίες των υποψηφίων για τις σχολές ΤΕΦΑΑ θα διεξαχθούν από 14 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις Αρμονίας θα γίνουν μόνο στην Αθήνα. Για αυτό το λόγο, οι υποψήφιοι που έχουν ζητήσει εκτός από την Αρμονία εξέταση και σε άλλα ειδικά μαθήματα, θα μπορούν να τις δώσουν και στην Αθήνα.
Newsroom ΔΟΛ