Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δ.Ε.Π.Α.Ν.Α.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το τέλος της Διδακτικής Χρονιάς, η ΔΕΠΑΝΑ του Δήμου Ν. Αρτάκης διοργάνωσε την Τετάρτη 1 Ιουλίου Παιδική Θεατρική Παράσταση με Θέμα: «Παραμυθομπερδέματα».Το Σενάριο της Παράστασης ήταν της Κάρμεν Ρουγγέρη σε διασκευή της κ. Ευτυχίας Λίβανίου. Υπεύθυνη ενδυματολόγος:κ. Τσομπανίκου Μαρία.
Για πρώτη χρονιά λειτούργησε η Παιδική Θεατρική Ομάδα τον Οκτώβριο του 2008 και περίπου 40 παιδιά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Επί 10 μήνες , σκληρής δουλειάς με την σκηνοθέτη μας κ. Ευτυχία Λιβανίου, παιδιά από ηλικίας 5 έως 15 ετών προσπάθησαν και παρουσίασαν μια υπέροχη παράσταση που ενθουσίασε τα ίδια τα παιδιά, τους γονείς τους, τους φίλους και συγγενείς.
Η παράσταση έγινε στο μικρό θεατράκι που υπάρχει στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου. Με τα κατάλληλα σκηνικά και την περιποίηση του γύρω χώρου, το περιβάλλον ήταν ιδανικό.
Πλήθος κόσμου, γονείς, φίλοι, συγγενείς παρακολούθησαν τους μικρούς ηθοποιούς οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.
Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Τάσος Πρατσόλης ,Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.
Η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑ κ. Οκτωνιάτη τόνισε ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ΔΕΠΑΝΑ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, που αφορούν δραστηριότητες για την ένταξη των παιδιών σε υγιείς κοινωνικές ομάδες και μεγαλώνει την ευθύνη μας, απέναντι τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΚΤΩΝΙΑΤΗ