Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ:
Α.Ε. Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια

Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,
Ως Δήμαρχος Ερέτριας έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να λαμπρύνετε με την παρουσία σας τη κορύφωση των ετησίων πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2009» τα οποία αποτελούν θεσμό για την πόλη μας και συγκεντρώνουν περισσότερους από 7.000 επισκέπτες, στις εκδηλώσεις έναρξης 29 Ιουλίου ή λήξης 2 Αυγούστου 2009.
Θεωρώ ότι η παρουσία σας θα είναι σημαντική
διότι εφέτος οι εκδηλώσεις αυτές έχουν αφιερωθεί στην αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας, έργο το οποίο ανήγγειλε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μαρκόπουλος Κων/νος σε ανοιχτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, οι εργασίες υλοποίησης του οποίου και θα αρχίσουν άμεσα.
Επειδή το έργο αυτό αποτελεί διακαή πόθο όχι μόνο των Ευβοέων αλλά και όλων των πνευματικών ανθρώπων η τιμητική παρουσία σας θα δώσει αίγλη και κύρος και θα συμβάλει στη προώθησή του.
Επιπλέον, επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τους ενεργούς πολίτες που κάνουν πράξη και τρόπο ζωής τη «Κοινωνία των πολιτών» σας καλούμε να βραβεύσετε τους Συλλόγους της πόλης μας των οποίων τα μέλη δρουν εθελοντικά προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο. ( Περιβαλλοντικός Σύλλογος, Πολιτιστικός, Τράπεζα αίματος κ.λ.π.).
Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, των φορέων και των πολιτών της πόλης μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με τιμή
Η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ