Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Εγραψαν..

ΑΠΟ: http://www.palmosfm.com

Θριαμβευτική πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης επι του Ηρακλή Ψαχνών η Αναγέννηση. Η ομάδα της Καρδίτσας πραγματοποίησε την καλύτερη εδώ και πολύ καιρό εμφάνιση και κατάφερε να πάρει μια πανάξια και δίκαιη νίκη επι της ομάδας των Ψαχνών με 4-1 και θα αναμετρηθεί στην επόμενη φάση με τον Πλατανιά Χανίων.
Οι Καρδιτσιώτες μπροστά σε 2000 και πλέον φιλάθλους τους. Εδειξαν τον καλό αγωνιστικό τους εαυτό απέναντι σε μια ομάδα Β' Εθνικής που είναι αλήθεια δεν δικαιολόγησε το ότι αγωνίζεται στην συγκεκριμένη κατηγορία. Η Αναγέννηση ήταν....
καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε πάθος, θέληση για νίκη και την καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» με πρωταγωνιστές τους Μπουντούρη με ένα γκολ,  Χατζηρίζο δυο γκολ,  ενώ ο Υφαντής έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα κάνοντας τέσσερα τα τέρματα για την ομάδα του, δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ και τα κατάφεραν, ο απόλυτος έλεγχος του παιχνιδιού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αναγέννηση να γίνεται ακόμη πιο απειλητική και να μπορεί να σημειώσει περισσότερα γκολ από τη στιγμή που ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε με δέκα παίκτες από το 71' με την αποβολή του Κονέ. Όπως προαναφέραμε στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν καλύτερη, πήρε κεφάλι στο σκορ και πήγε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0. Στην επανάληψη με το ξεκίνημα ο Ηρακλής προσπάθησε να πιέσει χωρίς να τα καταφέρει πέρα από την φάση του γκολ από το πέναλτι του Γιέσιτς στο 62'. Η ομάδα του Θεοδοσιάδη κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το παιχνίδι, να πάρει τον έλεγχο και να πάρει μια μεγάλη νίκη που της δίνει την πρόκριση για την Τρίτη φάση του κυπέλλου όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πλατανιά Χανίων σε διπλές αναμετρήσεις.
Βούζας: «Ντροπιαστική ήττα»
Ντροπιαστική χαρακτήρισε την ήττα για την ομάδα του ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών Βασίλης Βούζας. Μεταξύ των άλλων ο κ. Βούζας τόνισε: «Αυτή η ήττα για μας ήταν ντροπιαστική. Η Αναγέννηση νίκησε δίκαια και εγώ αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης της ήττας που μου αναλογεί. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα αυτή και θα μιλήσω με την διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά την συνεργασία μας. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την νίκη».
Θεοδοσιάδης: «Είχαμε πάθος και θέληση»
Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και τη νίκη έδωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Σάκης Θεοδοσιάδης. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την εμφάνιση. Πήραμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει την πρόκριση για να αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μια ομάδα Σουπερ Λίγκας τον Πλατανιά. Είχαμε πάθος, θέληση και καθολική υπεροχή στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και πετύχαμε τέσσερα. Το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη, πίστη και ψυχολογία για να δουλέψουμε καλύτερα για το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Είμαστε μια νέα ομάδα με αρετές. Με ταπεινότητα θα συνεχίσουμε να δούμε να δουλεύει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη σήμερα και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο. Εύχομαι περαστικά στο φίλαθλο της ομάδας ».
Το φιλμ το αγώνα
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είχε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας στον Τύρναβο, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους Κουκούλη, Σάββα και Μυργιώτη και δίνοντας φανέλα βασικού στους Τζάνη, Γεωργακόπουλο και Κρανιώτη.
Το φιλμ του αγώνα
12΄ Εκπληκτικό σουτ του Ρόβα από το ύψος της μεγάλης  περιοχής, εκπληκτική απόκρουση του Ψωμιάδη, που απογειώθηκε και έστειλε την μπάλα κόρνερ.
24΄ Γκολ για την Αναγέννηση 1-0. Το φαλτσαριστό χτύπημα φάουλ του Χατζηρίζου από τα 40 μέτρα θα περάσει από αμυντικούς και επιτιθέμενους, θα αιφνιδιάσει τον Ψωμιάδη, και θα καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 στον αγώνα.
25΄ Ασταλο μαρκάρισμα του Πάτρα στον Λιόση, οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής κοντά στην φάση θα συνεχίσει το ματς.
41΄  Ακόμη ένα καλό φάουλ από τον Χατζηρίζο. με τον Πάτρα να πιάνει την κεφαλιά, κάπου να κοντράρει, αλλά τον διαιτητή να δείχνει άουτ.
45+ Καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Χαικάλης θα κερδίσει την μπάλα έξω από την  περιοχή, θα κάνει το ξαφνικό σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος με υπερένταση και σε ετοιμότητα θα αποκρούσει και οι αμυντικοί της Αναγέννησης θα διώξουν τον κίνδυνο.
54΄ Ο Ζουλιώτης θα κάνει την παράλληλη σέντρα, η μπάλα θα καταλήξει στον Χαικάλη, ο οποίος απέναντι από τον Παπαδόπουλου θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης που με τα πόδια θα διώξει.
57΄ Γκολ για την Αναγέννηση 2-0. Εκπληκτική ενέργεια του Γκουγκούδη από τα δεξιά θα περάσει ανάμεσα από δύο παίκτες, θα κάνει τη συρτή σέντρα και ο Μπουντούρης με αριστοτεχνικό πλασέ θα κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του.
61΄ Πέναλτι κερδίζει ο Ηρακλής Ψαχνών, με τον Γέσιτς να κάνει τις προσποιήσεις μέσα στην περιοχή και να πέφτει από μαρκάρισμα του Γεωργακόπουλου. Πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για αυτή την απόφαση.
62΄ Γκολ και 2-1 μειώνει ο Ηρακλής Ψαχνών. Το πέναλτι εκτελεί ο Γέσιτς και παρά την καλή  προσπάθεια του Παπαδόπουλου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.
71΄ Με δέκα παίκτες μένει στον αγώνα ο Ηρακλής Ψαχνών μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Κονέ ανατρέποντας σε αντεπίθεση τον Αθανασιάδη.
74΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, με τον  Αθανασιάδη να φεύγει στην αντεπίθεση να δίνει έτοιμο γκολ στον Μπουντούρη, αλλά το πλασέ του επιθετικού των κιτρινόμαυρων να περνά άουτ.
77΄ Γκολ για την Αναγέννηση 3-1. Εκπληκτική μπαλιά του Γεωργακόπουλου για τον Μπουντούρη, αυτός θα περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια των αμυντικών του Ηρακλή για να βρει τον Χατζηρίζο και ο κορυφαίος της αναμέτρησης θα κάνει το 3-1 στον αγώνα του Δημοτικού Σταδίου.
88΄ Γκολ για την Αναγέννηση και 4-1. Ο Μπουντούρης από τα αριστερά θα βρει τον Μυργιώτη, αυτός θα κάνει το σουτ που θα αποκρούσει ο Ψωμιάδης, αλλά ο Υφαντής από κοντά θα πάρει το ριμπάουντ και θα στείλει την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράει τερματοφύλακα των Ψαχνών.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπλούνας  από την Φθιώτιδα με βοηθούς τους κ.κ. Δουδούμη και Δόσκορη. Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Ρόβας, Μπουντούρης για την Αναγέννηση και οι Ρεπετσάς Ντελέκος για τους φιλοξενούμενους. Με δύο κίτρινες αποχώρησε από τον αγώνα ο Κονέ από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση Κ.: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Μπουντούρης,  Χατζηρίζος( 81΄Φλιούκας), Γεωργακόπουλος ( 78΄ Μυργιώτης), Αθανασιάδης( 85΄ Υφαντής), Τζάνης.
Ηρακλής Ψαχνών: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τάουερ( 60΄Λούσιο), Λιόσης, Ντελέκος (46΄Ιακωβάκης), Κονέ, Βαγγέλης, Τζάκης(44΄ Γέσιτς), Μούσα, Χαικάλης
Καρδιακό επεισόδιο για φίλαθλο
Καρδιακό επεισόδιο υπέστη λίγο πριν το ημίχρονο  του παιχνιδιού  της  Αναγέννησης με τον Ηρακλή Ψαχνών φίλαθλος της ομάδας. Ο φίλαθλος ένοιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ευτυχώς ανάμεσα στους φιλάθλους βρέθηκαν γιατροί, αναμεσα τους και ο κ. Κώστας Αθανασίου,  του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο που δεν υπήρχε στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Να αναφέρουμε πως η Αναγέννηση όπως πάντα είχε κάνει αίτηση για παρουσία ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.