Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 01:36
ΚΩΣΤΑΣ   ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Την Δευτέρα 22-10-2012 συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς και ασχολήθηκε με τόν τέως ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Καλλιμάνη και εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση :
Επειδή βλέπουμε ότι το σήριαλ Καλλιμάνη συνεχίζεται και πρέπει να δοθεί ένα τέλος γιατί μόνο ζημιά στόν ΑΟ Χαλκίς θέλουν να κάνουν αυτοί που σκόπιμα το συντηρούν με συνεχή ψεύδη ,σάς παραθέτουμε αναλυτικά πως φτάσαμε στην διακοπή συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Καλλιμάνη.
Ο κ .Καλλιμάνης ζήτησε εν ευθέτω χρόνο να....
προπληρωθεί ολη την ποδοσφαιρική σαιζόν με προσωπικές επιταγές του προέδρου κ.Ταρνανά.Αφού είχε εισπράξει σε επιταγές πλέον του μισού συμφωνηθέντος ποσού απαίτησε εδώ και τώρα να εισπράξει και το υπόλοιπο ποσό μέχρι τέλους της σαιζόν.Ο πρόεδρος του ζήτησε να περιμένει για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσουν ορισμένα άλλα πιο σοβαρά θέματα για την λειτουργία της ομάδας και έπειτα να ικανοποιήσει το αίτημα του ποδοσφαιριστή.Ο κ.Καλλιμάνης θεώρησε καλό να εκβιάσει την ομάδα βλέποντας οτι υπάρχουν δύο τραυματίες (Πέτσης,Μπακρής) στη θέση του δεξιού μπάκ ,μη συμμετέχοντας στίς προπονήσεις της ομάδας γιά 20 ημέρες και χωρίς να ειδοποιήσει κανένα  από το Δ.Σ. της ομάδας.Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γεν. αρχηγό της ομάδας του ζητήθηκε να παρουσιασθεί στο Δ.Σ. και αρνήθηκε.Σε δεύτερη επικοινωνία με τον πρόεδρο του είπε οτι δεν τον εκτίμησε και αντι να παρουσιασθεί στο δ.σ. ως όφειλε ζήτησε να πάει ο πρόεδρος στο κατάστημα Προ-Πό που διατηρεί!!!
Το Δ.Σ.κάλεσε πάλι σε απολογία τον κ. Καλλιμάνη οπου παρουσιάσθηκε και ομολόγησε το σφάλμα του και ζήτησε συγγνώμη για τήν συμπεριφορά του.Στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ολα τα μέλη της διοίκησης του ΑΟΧ αποφάσισαν να μήν χαρισθούν στον κ.Καλλιμάνη για την απρεπή και εκβιαστική συμπεριφορά του πρός τον πρόεδρο και την ομάδα διότι απο τον αρχηγό της ομάδας υπήρχαν πιο μεγάλες απαιτήσεις από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή κι αποφάσισε την παραδειγματική τιμωρία του "εκβιαστή" Καλλιμάνη διακόπτοντας την συνεργασία μαζί του.
Κατόπιν τούτων ευχαριστήσαμε τον κ. Καλλιμάνη για την μέχρι τότε προσφορά του στήν ομάδα.Ο κ. Καλλιμάνης ποτέ δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει σημαία για την ομάδα μας ,επαιξε μόνο ενα χρόνο στον ΑΟΧ παίρνοντας αρκετά χρήματα που θα έπρεπε να ειχε σεβασθεί πρίν βγάλει υβριστικές ανακοινώσεις και συνεντεύξεις κατά της διοίκησης της ομάδας που τον χρυσοπλήρωσε.Επρεπε να σκεφτεί οτι εκβιασμοί στόν ΑΟ Χαλκίς δεν περνάνε απο κανέναν,γιατί κανένας δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα οποιος κι αν είναι.
Ο ΑΟ Χαλκίς εχει διοίκηση που προστατεύει το συμφέρον της ομάδας και μόνον και οχι τον κάθε "εκβιαστή" Καλλιμάνη.
Υ.Γ 1 : Αφιερώνουμε εμείς οι "μικροί " (κατά δήλωσή του)  στον κ. Καλλιμάνη, μια δήλωση του Μεγάλου παράγοντα  αείμνηστου πλέον καρδιοχειρούργου , τέως πρόεδρου του Αρη Θεσαλονίκης ,κύριου Παναγιώτη Σπύρου ...."μου ζητάνε οι παίκτες να πληρωθούν εκατομμύρια αλλιώς δεν θα έρθουν στην προπόνηση.Είναι δυνατόν να εκβιάζουν για να έρθουν στήν προπόνηση ?Ποιοι νομίζουν οτι είναι?Εγω χειρουργώ καρδιές και δεν ζητάω τίποτα...".Επειτα απο αυτά ο Παναγιώτης Σπύρου δεν ξαναπήγε στο γήπεδο ,ομως Αρειανός εμεινε μεχρι το τέλος της ζωής του (Πρώτο Θεμα Κυριακή 21-10-2012 σελ.46)
Υ.Γ. 2: Τα μη δεδουλευμένα χρήματα δεν έχουν ακόμη επιστραφεί.
Δ.Σ.  Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ