Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πριν λίγες μέρες στο τμήμα κατολισθήσεων του δρόμου Στομίου – Παραλία Κύμης εφαρμόστηκε μια άκρως επικίνδυνη ρύθμιση.
α) Καταργήθηκαν οι ηλεκτρικοί σηματοδότες.
β) Τοποθετήθηκε απαγορευτικό σήμα κυκλοφορίας από την πλευρά
της Παραλίας Κύμης προς Στόμιο.
γ) Δόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου πλάι στο πρανές που στο παρελθόν έχει παρουσιάσει επανειλημμένες κατολισθήσεις με αποτέλεσμα το πρόσφατο τραυματισμό – ακρωτηριασμό οδηγού Ι.Χ.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
τέτοιες ενέργειες του ......
τύπου «και η πίτα ολάκερη και το σκυλί χορτάτο» και ο δρόμος σε κυκλοφορία και οι διοικητικές αρχές τοποθετώντας το απαγορευτικό σήμα καλυμμένες αφού τοποθέτησαν το πάρα πάνω σήμα! τις θεωρούμε άκρως δημαγωγικές και επικίνδυνες. Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καταγγέλλει τόσο την Περιφέρεια όσο και τον Δήμο που σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα του δήμου μας δεν έχει δοθεί λύση!
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ την μη λύση στο δρόμο του Στομίου όσο και των άλλων προβλημάτων υποδομής του Δήμου μας την θεωρεί αποτέλεσμα της ταξικής πολιτικής της αστικής κρατικής εξουσίας.
Πως οι όποιες υποδομές γίνονται, γίνονται εκεί που εξυπηρετείται ο σχεδιασμός των κεφαλαιοκρατών και όχι εκεί που χρειάζεται ο λαός.
Το λέμε ξεκάθαρα, αυτή η ταξική πολιτική σε βάρος του λαού, φταίει και για το Στόμιο και για την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου της Εύβοιας, αλλά και για την καπιταλιστική οικονομική κρίση που σήμερα ζει ο λαός μας.
Η στάση του πόντιου Πιλάτου δεν μπορεί να συγκαλύψει την ταύτιση της Δημοτικής και Περιφερειακής Διοίκησης με την κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Με αυτό το σκεπτικό, η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί τον λαό να δυναμώσει τους αγώνες του, να διεκδικήσει μια άλλη εξουσία.
Να διεκδικήσει και να οικοδομήσει την εξουσία που πρώτα από όλα θα προστατεύει τον εργαζόμενο άνθρωπο από τους εκμεταλλευτές του. Από τα μονοπώλια και την πλουτοκρατία και φυσικά από τα κόμματα και τους πολιτικούς παράγοντες που τους υπηρετούν χρόνια τώρα.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ο Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ