Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 σήμερα, αλλά δεν αλλάζει κάτι.
Καλημέρα σε όλες και όλους.
- Μια ιδιαίτερη καλημέρα στον κύριο Γιάννη Ελευθεριάδη και τις καλύτερες ευχές από πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους.
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες μπαίνουμε σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου κι ένα Σαββατοκύριακο που θα τα έχει όλα. Έχουμε εξελίξεις και στα ραδιοφωνικά, αφού ένας ακόμη ραδιοσταθμός θα επανέλθει στα γήπεδα με συνδέσεις περιγραφές κι ελπίζουμε και σχόλια. Μια παλιά.
... συνεργασία κάνει την επανεκκίνησή της κι ευχόμαστε αυτή την φορά να στεριώσει.
Ο ΕΥΡΙΠΟΣ 90 λοιπόν ξεκινά και έτσι "θα έχει παρέα" ο 96,5 ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ενώ διαβάζουμε πως θα επανέλθει και το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 οπότε η "ραδιοφωνική παρέα" θα ολοκληρωθεί. Καλή επιτυχία σε όλους και καλά μυαλά.
- Μπορεί κάποιοι να μην έχουν καταλάβει τίποτα, αλλά να είναι σίγουροι πως εμείς καταλαβαίνουμε τα πάντα και δεν τσιμπάμε. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από φρου-φρου και αρώματα, γιατί έχουμε μάθει από μικροί το "απ΄ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα".
Ας καταλάβουν πως είναι άλλο να δίνεις τον αγώνα σου με γεγονότα για να γράφεις αλήθειες και άλλο το να προσπαθείς να στηριχθείς σε ξένες πλάτες και να βάζεις άλλους να σε καλύπτουν σ΄ αυτά που λες κι αυτά που κάνεις. Είναι άλλο να γράφεις κάτι και να το υποστηρίζεις και άλλο να γράφεις κάτι και να λες πως εννοούσες κάτι άλλο.
Καλημέρα και καλούμε τον όποιον κύριο ο οποίος νομίζει πως τον συκοφαντήσαμε να κάνει αυτό που πρέπει.