Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
Σήμερα δεν είναι ούτε Παρασκευή, ούτε ο μήνας έχει 13.
Σάββατο είναι και ο μήνας έχει 14.
Χθες είχαμε και καλά και κακά μηνύματα, αλλά αυτή είναι η ζωή και ιδιαίτερα όταν έχεις αποφασίσει να την ζεις "στο κόκκινο"/
- Την πρώτη μας καλημέρα, στον κύριο Γιάννη Ελευθεριάδη και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά στην υγεία του και πάντα να φροντίζει λίγο περισσότερο για τον εαυτό του.
- Να στείλουμε την καλημέρα μας και σ΄ έναν άνθρωπο, ....
ο οποίος χθες μας πλήγωσε, ίσως άθελά του ή ίσως εμείς να κάναμε λάθος και να μην είχαμε ζυγίσει καλά κάποια πράγματα. Δεν πειράζει πάντως. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια.
- Να αναφερθούμε σε κάποια τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε για ένα θέμα με τον κ. Σαλεμή και την επιχείρησή του. Μας κατηγόρησαν γιατί λέει μέχρι τώρα δεν είχαμε γράψει κάτι. Λυπούμαστε, αλλά υποδείξεις σε τέτοια θέματα δεν δεχόμαστε και ειδικά για τον κ. Σαλεμή.
- Ο κ. Τσαγκάρης τελικά δεν είναι πρόεδρος στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όπως ο ίδιος δήλωσε και από Δευτέρα θα πάρει αποφάσεις το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πριν το  τέλος του μήνα θα πάνε σε Γενική Συνέλευση και εκλογές.
- Η πλατεία των Ψαχνών θα πάψει να με απασχολεί, αν διαπιστώσω πως κάποιοι δεν αντέχουν στην πίεση ή δεν θέλουν να παραδεχθούν ένα λάθος τους.
- Ο αγαπητός κύριος Δημήτρης Ιωσήφ μέλος της πειθαρχικής της ΕΠΣΕ και θέλει και μπορεί να βοηθήσει, αλλά κάνει κάποια λάθη.
Αναλυτικά θα γράψουμε σήμερα γι΄ αυτά τα θέματα και όχι μόνο.