Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Πλατεία Ψαχνών

Κύριοι, κόψτε τα αστεία. 
Δεν θέλουμε να φεύγει κανείς αληθινά ή ψεύτικα από τον χώρο της ενημέρωσης, και το κυριότερο δεν θέλουμε να υπάρχουν λιγότερες απόψεις ή να μην υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Απαντήσαμε σε αυτούς οι οποίοι έκριναν το τι γράφουμε εμείς και καλά έκαναν, αλλά όχι και να μας βρίζουν.
Ξαφνικά "μικροί μεγάλοι βγήκαν στα καφενεία και πουλάνε μούρη με βρισιές και τους πονάει όταν.....
ακολουθούν απαντήσεις και σχόλια.
Κύριοι, εμείς απαντήσαμε και σε καμία περίπτωση δεν φταίμε για την παραίτηση κανενός.
Μάλιστα δεν σας κρύβω πως την τετάρτη 11/10 δέχθηκα τηλεφώνημα από τον διαχειριστή του blog ο οποίος έκρινε πως έπρεπε να μας συκοφαντήσει, λέγοντας πως γράφουμε "τερατα" και πως υποστηρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι συμμετέχουν σε εγκληματικές οργανώσεις υπονοώντας τον κ. παπακωνσταντίνου και ανθρώπους οι οποίοι χρωστούν στον Δήμο 258.000 ευρώ, από την εποχή που ήταν στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και πως θα καταδικαστούν όλοι αυτοί σε πολλά χρόνια φυλακή!!! Έβγαλε δηλαδή και τις αποφάσεις τον δικαστηρίων, χωρίς οι κύριοι αυτοί να έχουν παραπεμφθεί  σε κάποια δίκη!!!
Μου είπε χαρακτηριστικά: "Συνέχισε να γράφεις εσύ από εκεί και εγώ από εδώ, αφού έτσι μου φέρνεις αναγνωσιμότητα"!!!!
Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε και άρχισε να μου λέει: "Ε, όχι και για το γραφείο Στέλιο. Όχι και για το γραφείο". Όταν του ζήτησα να μου εξηγήσει γι΄ αυτά που ο ίδιος έγραφε για το apopsignomi, έκανε πως δεν άκουγε και του είπα, να μην ξανατηλεφωνήσει, αφού θέλει να μιλάει μόνο αυτός και στο κάτω κάτω δεν μ΄ ενδιαφέρει και δεν έγραψα για κανένα γραφείο του.
Την επόμενη μέρα ο ίδιος δήλωσε παραίτηση από την θέση του διαχειριστή του blog που διαθέτει και μάλιστα όρισε και νέο διαχειριστή.
Δεν γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την κίνηση και δεν με αφορά το θέμα.
Αγαπητέ κύριε το τι θα γράφουμε εμείς για τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ δεν σας αφορά. Αν κάτι κακό κάναμε θα μας το πούνε οι άνθρωποι του ΦΟΙΝΙΚΑ.
Η ομάδα για κάποιες μέρες έγινε πρώτο θέμα από εσάς!!!!
Μπλέξατε δημάρχους, δημοτικές παρατάξεις υπηρεσίες, πρόσωπα και καταστάσεις!!!
Γιατί; Τι σας ενόχλησε;
Εμείς δεν διαβάσαμε καμία δήλωση του δημάρχου κυρίου Ψαθά και κανενός άλλου. Το γιατί είναι απλό. Κατάλαβαν τι γινόταν και δεν τσίμπησαν. Εσείς τσιμπήσατε, γιατί φοβηθήκατε μήπως και χάσουν άλλοι τα πρωτεία.
Καλησπέρα σας και την επόμενη φορά, εύχομαι να μην κάνετε αυτό που κάνατε και εύχομαι ειλικρινά να έχετε στοιχεία για τους ανθρώπους "που τους εξασφαλίσατε πολλά χρόνια φυλακή".
Αν δεν έχετε η παραίτηση δεν θα σας βοηθήσει και καλό θα ήταν να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη.
Είναι καλοί άνθρωποι και πιστεύω πως θα σας συγχωρήσουν.