Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η συνέχεια της απάντησης στον κ. Γκάβαλη Δημήτρη

Ας συνεχίσουμε λοιπόν από εκεί που σταματήσαμε.
Το βράδυ της τετάρτης 04/10/2017 πέρασε και το πρωί της Πέμπτης ήρθε η είδηση για την περιπέτεια του προέδρου κ. Ελευθεριάδη. Ο πρόεδρος βρισκόταν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο νοσοκομείο Χαλκίδας σε πολύ άσχημη κατάσταση και αυτό το γνώριζε πλέον ΟΛΗ η Εύβοια.
Προφανώς κάποιοι στον ΛΗΛΑ δεν το γνώριζαν και το πρόβλημά τους ήταν το πως "θα μαγειρέψουν" την συμμετοχή του ΛΗΛΑ στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ως ουρά άλλης ομάδας, ενάντια στην απόφαση των γονιών, του προέδρου, των προπονητών και των υπευθύνων των ακαδημιών!!!!
Αγαπητέ Δημήτρη, κύριε Γκάβαλη εδώ ταιριάζει το "να δεις σε λίγο, θα μας πούνε και μαλάκες".
Ο Τεχνικός Διευθυντής του ΛΗΛΑ με μήνυμά του χθες το βράδυ.....
και το οποίο αναρτήσαμε, θέλησε να μας πει πως γράψαμε κάτι για την οικογένειά του. Σας παρακαλούμε να του πείτε να σας δείξει το τι γράψαμε και πότε. Θα του θυμίσουμε την δική του συμπεριφορά απέναντί μας στο γήπεδο της Ερέτριας παρουσία κόσμου και ενώ δίπλα μου είχα την ανήλικη κόρη μου και δεν το σεβάστηκε.
Οφείλω να ξαναγράψω πως το ίδιο βράδυ είχε τηλεφωνήσει και είχε ζητήσει συγνώμη για το θέμα της οικογένειας. Ο ίδιος άνθρωπος κύριε Γκάβαλη λέει σε παράγοντες του ποδοσφαίρου διάφορους χαρακτηρισμούς για μένα, οι οποίοι χαρακτηρισμοί δημιουργούν πρόβλημα στην δουλειά μου, αλλά ποτέ δεν του είπαμε πως θα τον πάμε στον εισαγγελέα. Ο ίδιος είπε πως θα μας πάει γιατί κάνουμε κακό στην δουλειά του. Για την επιχειρηματική του δραστηριότητα δεν γράψαμε ποτέ κάτι κακό. αν γράψαμε ας το φέρει και θα του ζητήσουμε συγνώμη, αλλά θα βρει μόνο τα καλά που γράφαμε για την επιχείρησή του. Αν δουλειά του εννοεί την θέση του Τ.Δ. του ΛΗΛΑ, τότε να ξέρει πως ο καθένας έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική για την παρουσία κάθε έμμισθου σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό σωματείο.
Πάμε παρακάτω τώρα.
Κύριε Γκάβαλη, αγαπητέ Δημήτρη, όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης και αυτό δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. 
Μου φαντάζει τραγικό, γιατί την ώρα που ΟΛΟΙ ανησυχούσαν για την πορεία της υγείας. κάποιοι ανησυχούσαν για το αν 2 - 3 ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ θα πήγαιναν να ενισχύσουν μια άλλη ομάδα και ο ΛΗΛΑΣ θα γινόταν ουρά!!!
Το θέμα το περιμέναμε, αλλά όχι με τέτοιον τρόπο και όχι την ώρα που ο πρόεδρος έδινε την προσωπική μάχη να κρατηθεί στην ζωή. Όταν διαπιστώσαμε πως κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια, δώσαμε τον λόγο μας πως δεν θα το επιτρέψουμε, για να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως το καλό του ΛΗΛΑ, δεν έχει να κάνει με το καλό άλλων ομάδων.
Αυτό και κάναμε. Δώσαμε το θέμα στην δημοσιότητα και αρχίσαμε το ρεπορτάζ, το οποίο θα κλείναμε την Δευτέρα 09/10/2017.
Η ΕΠΣΕ κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί κι όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν αποφάσεις του Σωματείου, απέσυρε το ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ από τον πίνακα της 1ης αγωνιστικής.
Αγαπητέ Δημήτρη, κύριε Γκάβαλη, όλα αυτά έγιναν για έναν και μόνο λόγο και αυτός δεν έχει να κάνει με το καλό των 3 ποδοσφαιριστών. Το καλό τους είναι να φορούν την φανέλα που γράφει ΛΗΛΑΣ και να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι να γίνουν συμπλήρωμα της κάθε ομάδας.
Να θυμίσουμε πως η δική μας θέση δεν έχει αλλάξει. Ο ΛΗΛΑΣ  Βασιλικού και προηγούμενα χρόνια έκανε συνεργασίες κι εμείς κατακρίναμε τις τότε διοικήσεις.
Αυτά για να μην λέει κανείς πως το θέμα είναι προσωπικό.
Κύριε Γκάβαλη, ο πρόεδρος κύριος Ελευθεριάδης και η κυρία Βελή δεσμεύτηκαν πως ο ΛΗΛΑΣ σιγά σιγά θα αναπτύξει τις ακαδημίες του και τα επόμενα χρόνια θα διπλασιάσει τον αριθμό των παιδιών και θα έχει συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα.
Είπανε ψέματα; Όχι βέβαια. Απλά δεν θα τα καταφέρουν αν κάποιοι τους βάζουν τρικλοποδιές.
Αγαπητέ Δημήτρη, σταματώ εδώ και να ξέρεις πως είμαι από αυτούς που φανατικά σε στηρίζουν για την θέση του Γενικού Αρχηγού στον ΛΗΛΑ και θα σε παρακαλούσα να προσπαθήσεις για την ηρεμία και το καλό του ΛΗΛΑ, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εξαρτήσεις.
Αγαπάς τον ΛΗΛΑ και ο ΛΗΛΑΣ σε χρειάζεται.