Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Θοδωρής Σαλεμής

Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία μαθαίνει κανείς τα κακά νέα, ενώ τα καλά καθυστερούν αρκετά και κάποια στιγμή τα προσπερνάμε γιατί δεν πουλάνε.
Όταν ο κ. Σαλεμής αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την επιχείρησή του στο Μπούρτζι, αστραπιαία τα νέα κυκλοφόρησαν και ήταν πολλοί αυτοί οι οποίοι μας ενημέρωσαν και μάλιστα με λεπτομέρειες και μάλιστα μας κατηγόρησαν επειδή "δεν παίξαμε" το θέμα.
Πιασιάρικο θέμα και σίγουρα πουλούσε, αφού στην Ελλάδα και....
ιδιαίτερα στην Εύβοια γουστάρουμε να έχει προβλήματα ο απέναντι και να τον βλέπουμε και σε πρωτοσέλιδα.
Δεν δημοσιοποιήσαμε τίποτα, γιατί κάναμε 2 - 3 τηλεφωνήματα και διαπιστώσαμε πως σύντομα δεν θα υπήρχε θέμα και όλα θα πήγαιναν καλά.
Χθες ο ίδιος ο κ. Σαλεμής δημοσιοποίησε το θέμα και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, δεν υπάρχει και όλα πάνε καλά.
Ούτε αυτό άρεσε σε κάποιους οι οποίοι πάλι μας κατηγόρησαν, πως τώρα κάναμε σχόλιο, ενώ τότε που αυτοί μας ενημέρωσαν δεν κάναμε.
Βρε αθεόφοβοι. Θέλατε είδηση ή το κακό ενός ανθρώπου;
Λοιπόν όχι τέτοια σ΄ εμάς. Ψάξτε αλλού.
Προφανώς κάποιοι από εσάς ξέρετε καλά κι εμάς και τον κύριο Σαλεμή και ξέρατε επίσης πως κάτι τρέχει μεταξύ μας και πιστεύατε πως θα χαιρόμασταν με το πρόβλημά του.
Λάθος πόρτα χτυπήσατε κύριοι. Τίποτα κακό δεν τρέχει. Ο κύριος Σαλεμής ήταν πάντα κύριος απέναντί μας και αρκετές φορές έβαλε και πλάτη. Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν. Ούτε το τι είπε, ούτε το τι έλεγε.
Να είναι καλά και να πάνε καλά οι δουλειές του.