Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η διοίκηση της ΕΠΣΕ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να γράψουμε για την διοίκηση της  ΕΠΣΕ.
Είμαι φανατικός υποστηρικτής αυτής της διοίκησης.
Φανατικός υποστηρικτής του Γιάννη Παπακωνσταντίνου είμαι και θα παραμείνω όσο ο ίδιος είναι με το δίκιο και τους κανόνες.
Φανατικός με τον Γιώργο Πίσχινα, γιατί ήταν πάντα κύριος, ακόμη κι όταν έγραφα όσα έγραφα για την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην οποία μέλος είναι ο Βασίλης,το παιδί του.
Φανατικός με τον κ. Γιάννη Ρέτσα ο οποίος είναι ένας παράγοντας χαμηλών τόνων ....
και ο οποίος είναι πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος με προσφορά στα χρόνια που είναι στην Ένωση.
Φανατικός με τον κύριο Αλαφάκη Γιώργο ο οποίος είναι έτσι απλά Κύριος με το Κ κεφαλαίο και χαίρομαι να συζητώ μαζί του.
Φανατικός με τον κύριο Δαφνή Νίκο μέσα από τον οποίο γνώρισα ωραίους ανθρώπους κι επειδή είναι ο ίδιος φαν του Παπακωνσταντίνου.
Εκτιμώ τον κύριο Ψαθά Γιώργο, αλλά δεν θα γράψω τίποτα γιατί είναι δήμαρχος και πλέον πολιτικός.
Εκτιμώ τον κύριο Παπαδάκη Αντώνη και σέβομαι τις προσπάθειες του στα θέματα των πρωταθλημάτων υποδομών, αλλά και το ότι προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες.
Εκτιμώ και τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ αλλά δεν μου δόθηκε ευκαιρία να έχω κάποια συνεχή επαφή μαζί τους, ώστε να γράψω κάτι παραπάνω.
Κύριοι τα έγραψα αυτά γιατί κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και εμένα. Ποιοι το κάνουν αυτό; Αυτοί που έφτασαν σε σημείο να λένε διάφορα και να απειλούν με διάφορους τρόπους ακόμη και εγγράφως τα μέλη της ΕΠΣΕ.
Το τελευταίο που έκαναν ήταν να εκθέσουν την ΕΠΣΕ αφού την οδήγησαν στο να βάλει μία ομάδα δίπλα στην άλλη, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και τις αποφάσεις.
Εμείς το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν το στηρίζουμε για να μας κάνει ρουσφέτια, αλλά γιατί ξέρει να κάνει σωστά την δουλειά του και γιατί ξέρει να διορθώνει τα λάθη του, αλλά να καλύπτει και τα λάθη άλλων.