Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν όλοι και να είναι βέβαιοι πως ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και δεν θα μπορέσει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.
Η ομάδα του ΛΗΛΑ δεν πάσχει στο αγωνιστικό κομμάτι. Πάσχει χρόνια τώρα από τους δήθεν που κολλάνε σαν βδέλες στην ομάδα και δεν είναι η ώρα τώρα να το αναλύσουμε αυτό.
Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως με το να προσπαθούν να μας κλείσουν το στόμα, θα πετύχουν τον στόχο τους, κάνουν λάθος και θα το καταλάβουν. Τους τρόπους αυτούς τους ....
χρησιμοποίησαν κι άλλοι με τα γνωστά αποτελέσματα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας τελειώσει με το καλό η περιπέτεια του προέδρου κυρίου Ελευθεριάδη και τότε θα διαβάσετε πολλά.
Για μας η δικαίωση ήρθε από επίσημα χείλη και όχι από μπούρδες. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έσβησε το όνομα του ΛΗΛΑ, αφού τυπικά και ουσιαστικά δεν έπρεπε να το είχε γράψει ποτέ.
Είπε κανείς το τι έγινε και ποιος αυθαίρετα έκανε όσα έκανε;
Έχει κανείς την δύναμη να βγάλει μια ανακοίνωση και να αναλάβει την ευθύνη;
Η αλήθεια δεν μπορεί να συκοφαντηθεί κύριοι. Εμείς τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, τον υπεύθυνο των παιδικών πρωταθλημάτων κύριο Παπαδάκη, τον Γραμματέα κ. Πίσχινα δεν τους ζητήσαμε ποτέ να κάνουν τα στραβά μάτια, για δικό μας όφελος και φυσικά δεν παριστάνουμε τον φίλο τους και στην πρώτη δυσκολία να λέμε διάφορα εναντίον τους, αλλά και να τα γράφουμε!!!
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΛΗΛΑ υποτιμήσατε την νοημοσύνη μας και φυσικά κάποιοι έχουν την κάλυψή σας, για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε.
Συνεχίστε και θα διαπιστώσετε πως μπορεί να θέλετε το καλό του ΛΗΛΑ, αλλά σας το έχουμε ξαναγράψει, πως κάνετε μεγάλο καλό, αφού με το ΕΓΩ και τους δήθεν ο ΛΗΛΑΣ θα παραμείνει μικρός.