Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν θέλουμε να κάνουμε υποδείξεις, αλλά τα ΜΜΕ θα πρέπει να μην μείνουν αμέτοχα στα όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ομάδα έχει τελείως απαξιωθεί και απλά κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, μόνο και μόνα για να μην πληγωθεί ο εγωισμός τους.
Δεν υπάρχει πλέον λύση για την ομάδα, από την παρούσα διοίκηση. Τι σημασία έχει το αν θα συνεχίσει ο κ. Κακαβάς ή ο κύριος Τσαγκάρης; Η ουσία δεν αλλάζει. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, δημιούργησαν μια ομάδα η οποία έχει ένα μπάτζετ περίπου 300.000 ευρώ!!!
Έλεγαν και τόνιζαν συνεχώς πως τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα....
και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. τα ίδια έλεγαν και για την άνοδο στην Β΄ Εθνική, τα ίδια για την εγγυητική, τα ίδια και για την διαφάνεια. Τίποτα δεν πέτυχαν και φυσικά δεν υπάρχουν και τα χρήματα. Πιστεύουν πως θα την κάνουν με τρόπο και χωρίς να εξηγήσουν αυτά που έκαναν και πρόδωσαν την ομάδα.
Τους αρέσει δεν τους αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.
Μόλις τελειώσει η περίοδος μεταγραφών θα δείτε  και θα διαπιστώσετε όλοι, πως έχουν σχέδιο για τον εαυτό τους και η ομάδα θα μείνει χωρίς να μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της.
Αυτοί οι οποίοι παραμένουν σε θέση γλάστρας στην διοίκηση, μόνο και μόνο για να κρατούν στις καρέκλες αυτούς που προσπαθούν να σώσουν το ΕΓΩ τους, έχουν μεγάλες ευθύνες και αυτές θα τους αποδοθούν.