Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους.
Χθες είχαμε αγώνες Κυπέλλου και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ κέρδισε τα ΚΟΣΚΙΝΑ με 2 - 0 και προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κέρδισε εκτός έδρας τον ΒΑΤΩΝΤΑ με 0 - 1 και πέρασε κι αυτή στους 8.
Στο γήπεδο του Καλοχωρίου όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι, ενώ από το γήπεδο Βατώντα κάποιοι έφυγαν δαρμένοι.
Ντροπή για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο το οποίο κάποιοι θέλουν να το επιστρέψουν στις εποχές που μετρούσε η ψευτομαγκιά της έδρας και το "από που θα φύγετε".
Η ΕΠΣΕ έχει τώρα τον λόγο. Ο πρόεδρος και οι ....
συνεργάτες του ήταν εκεί και δεν πρέπει να μείνουν σ΄ αυτά που έγραψε ο διαιτητής κύριος Παπαποστόλου ο οποίος και σίγουρα δεν τα είδε όλα.
Το απόγευμα της Τετάρτης στα γήπεδα ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ / ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ και ΒΑΤΩΝΤΑ δεν υπήρχε παρατηρητής και αυτό μας παραξένεψε.
Αφού στα γήπεδα υπήρχαν άνθρωποι της ΕΠΣΕ, γιατί δεν ήταν εντός αγωνιστικού χώρου;
Λυπηρά τα όσα συνέβησαν χθες στον Βατώντα και όσοι είχαν την όποια εμπλοκή θα πρέπει να τιμωρηθούν.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, δυστυχώς κάποιοι έφεραν την κατάντια της πολιτικής ζωής και στο ποδόσφαιρο. Τελειώστε τους ποδοσφαιρικά για να περάσετε τα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.
Θα σας το γράψω ωμά. Όποιος παράγοντας, για οποιονδήποτε λόγο, απευθυνθεί σε ποδοσφαιριστή και βρίζει την μητέρα του, να πηγαίνει στο σπίτι του. Οποιος παράγοντας επειδή προφανώς έχει σεξουαλικά απωθημένα και απευθυνόμενος σε ποδοσφαιριστή λέει "θα σου γαμ....ω το μο...ί της μάνας σου" δείξτε του τον δρόμο της εξόδου από το ποδόσφαιρο ΤΩΡΑ.
Λυπούμαστε κύριε πρόεδρε, αλλά αν αυτή την φορά δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί οι οποίοι δεν σεβάστηκαν την ομάδα τους πρώτα και μετά την αντίπαλη ομάδα, θα φανεί πως κάποιοι έχουν τα μέσα και μένουν ατιμώρητοι.