Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Τα πολλά λόγια κύριοι είναι φτώχεια και δεν βοηθούν σε τίποτα.
Η ουσία δεν αλλάζει. Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έκαναν μια ήττα και δεν προκρίθηκαν στο κύπελλο.
Ο αποκλεισμός και μια ήττα σίγουρα προκαλεί ερωτήσεις και δημιουργεί προβληματισμούς.
Εμείς θα γράψουμε την δική μας άποψη και νομίζουμε πως δεν θα ενοχλήσουμε κανέναν και πως θα αποδειχθεί αν έχουμε ή όχι δίκιο.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με στόχο την παραμονή σ΄ αυτή. Κανένα όφελος δεν θα είχε η ομάδα αν προκρινόταν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, εκτός από το να φουσκώνει από υπερηφάνεια από τις επιτυχίες. Η ομάδα όμως την εποχή που κάθε Κυριακή θα έδινε την μάχη του πρωταθλήματος, θα έπρεπε .....
να παίζει και σχεδόν κάθε Τετάρτη για το Κύπελλο, αφού από την επόμενη φάση οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα έπρεπε να έκαναν και ταξίδια από τον Νότο στο Βορρά, αν κληρωνόταν με ομάδα από την Βόρεια Εύβοια.
Δεν υποτιμώ κανέναν αλλά τα ΚΟΣΚΙΝΑ θα είχαν μια ταλαιπωρία απίστευτη και μια καταπόνηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν μια ταλαιπωρία από τις μετακινήσεις για τις προπονήσεις.
Η αξία των ποδοσφαιριστών των ΚΟΣΚΙΝΩΝ είναι γνωστή και φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί και την εμπειρία τους.
Στα ΚΟΣΚΙΝΑ απλά θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που έχει από το πόστο του και όχι να αναλαμβάνει ρόλους άλλων. Η διοίκηση - διοίκηση, ο προπονητής - προπονητής, ο Γενικός Αρχηγός-Γενικός Αρχηγός  και ο ποδοσφαιριστής - ποδοσφαιριστής.
Φίλες και φίλοι εκεί στα ΚΟΣΚΙΝΑ, εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά, γιατί θέλουμε να κάνετε το όνειρο της παραμονής πραγματικότητα. Καλή σας μέρα.