Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι εδώ;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν γνωρίζουμε γιατί, αλλά κάτι συμβαίνει με την ΕΠΣ Εύβοιας η οποία δείχνει μια απίστευτη ανοχή σε φαινόμενα κακοδιαχείρισης, παρανομιών, ακόμη και διακίνησης χρήματος με αδιαφανείς διαδικασίες και σε μαϊμού διοικήσεις.
Τυχαίνει πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας να είναι ο κ. Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος είναι δήμαρχος και πρώην αστυνομικός, οπότε ξέρει από διαδικασίες και πως πρέπει να λειτουργούν οι διοικήσεις. Ως πρόεδρος της Ένωσης οφείλει να γνωρίζει το καταστατικό και το πως πρέπει να λειτουργεί ένα σωματείο μέλος της Ένωσης.
Γιατί λοιπόν δεν αντιδρά; Γιατί δεν ζητάει τα αυτονόητα,....
από τα Σωματεία;
Πως είναι δυνατόν κάποιοι να κάνουν ότι θέλουν και η ΕΠΣΕ να τους χαϊδεύει;
Η Ένωση έχει πλήρη ενημέρωση για τα πάντα και απλά επέλεξε να μην σπάσει αυγά.
Καλούμε λοιπόν σήμερα τον πρόεδρο κύριο Ψαθά, να εφαρμόσει το καταστατικό, την προκήρυξη και τον ΚΑΠ. Να ζητήσει από τις υπηρεσίες της ΕΠΣΕ όλα τα στοιχεία και να πει στον κόσμο, αν κάποια σωματεία μέλη της ΕΠΣΕ χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα και σε βάρος άλλων ομάδων της ίδιας Ένωσης.
Κύριε Ψαθά, εμάς δεν μας ενδιαφέρει η ψήφος κανενός σωματείου και πιστεύουμε πως κι εσείς έχετε την ίδια θέση. Έτσι δεν είναι;
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν οι κανονισμοί και οι νόμοι είναι πάνω από συμφέροντα και πρόσωπα ή όχι.
Και κάτι ακόμη. Η ΕΠΣΕ δεν πρέπει να λέει σε παράγοντες το "εγώ δεν φταίω, εγώ δεν ήθελα, αλλά το apopsignomi τα γράφει". Αυτό δείχνει εξάρτηση ή φόβο.
Καλημέρα σας.