Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Θα μπορούσαμε να ευχηθούμε και καλό Χειμώνα, αλλά θα μας θεωρήσουν πολλοί τρελούς κι έτσι θα το αποφύγουμε. Για κάποιους μάλλον βαρυχειμωνιά έρχεται και θα έχει ψύχος και όχι ξαστεριά τις νύχτες.
- Καλό χειμώνα να ευχηθούμε στον μέχρι χθες πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριο Αναγνωστάκη, ο οποίος είπε πως η ομάδα δεν χρωστάει σε κανέναν!!!! Προεδράρα, μόνο ....
στον ΔΟΑΠΠΕΧ δεν χρωστάει η ομάδα και αυτό επειδή οι διοικούντες τον ΔΟΑΠΠΕΧ σ΄ αγαπούν πολύ και δεν θέλουν χρήματα από εσένα!!!!!
- Καλό Χειμώνα, να ευχηθούμε στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίοι δήλωσαν πως πρώτα θα πληρωθούμε αυτά που μας οφείλουν και μετά συζητάμε για την συνέχεια. Μήπως δεν ξέρουν τα ονόματά τους κάποιοι; Πλάκα έχει να λένε ψέματα οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν χρήματα από τον Γερμανό!!!!
- Καλό Χειμώνα να ευχηθούμε στον πρόεδρο ο οποίος πιστεύει πως μπορεί να αποσβέσει τα χρήματα που διέθεσε, τσαλακώνοντας την εικόνα του.
- Καλό Χειμώνα να ευχηθούμε στον άνθρωπο ο οποίος μας κατηγορεί, λες και δεν κάναμε κανένα καλό γι΄ αυτόν. Αγαπητέ, λέγε όσα θέλεις, αφού δεν σε παρεξηγούμε. κάποιον πρέπει "να εκτελέσεις" για να κάνεις τα κέφια, αυτών που πούλησαν την ομάδα, για πενταροδεκάρες όπως έλεγες.
- Καλό Χειμώνα, να ευχηθούμε στην καφετζού η οποία ετοιμάζει να δώσει στην δημοσιότητα το πρόγραμμα και τον τιμοκατάλογο. Ο καφές 2 ευρώ ο απλός κι αν θέλετε να σας πει και το φλιτζάνι θα σας κοστίσει  "καφές + φλιτζάνι" 5 ευρώ. 
- Καλό Χειμώνα, να ευχηθούμε στον γιατρό και να του ευχηθούμε περαστικά, αφού δεν πρόσεξε και την πάτησε. "Κρυολόγημα" είναι γιατρέ, αλλά αν δεν το προλάβεις μπορεί να στο γυρίσει "σε πνευμονία'!!!!