Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Αυτοί που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε καμία περίπτωση δεν περιμένουν την διάλυσή του ή δεν περιμένουν να υποβιβασθεί. Αυτοί μπορεί να διαφωνούν με τις πρακτικές της όποιας διοίκησης, αλλά όταν κληθούν να βάλουν πλάτη ώστε να μπει σε μια ευθεία η ομάδα, θα το πράξουν.
Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάποιοι τον έχουν απαξιώσει και κάποιοι από αυτούς συμμετέχουν και στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο. Είναι τα πάντα γνωστά και κανείς πλέον δεν αμφισβητεί το παραμικρό.
Το πρόβλημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει να κάνει με τους ....
μέσα και τους έξω.
Αν κάποια στιγμή εξαφανισθούν οι δήθεν και αυτοί που χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όλα θα πάνε καλά.
Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στους υγιείς φιλάθλους και όχι σ΄ αυτούς οι οποίοι πάνε στις Γενικές Συνελεύσεις των 30 ανθρώπων για να στηρίξουν τους δικούς τους.
Η εξυγίανση της ομάδας θα έρθει μόνο αν περάσει σε μια δυνατή Γενική Συνέλευση με περισσότερα από 200 μέλη και τα οποία θα είναι ενεργά και όχι μόνο για να ψηφίζουν.
Προσωπικά δεν πιστεύω σε καμία διοίκηση η οποία φοβάται τον κόσμο και τα μέλη της πάντα την κάνουν με πηδηματάκια και χάνονται, αφού όμως έχουν προκαλέσει ζημιά στην ομάδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πάντα θα λέμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πολυεθνική και όχι περίπτερο σε δρόμο από τον οποίο δεν περνά άνθρωπος.
Όσοι επιχείρησαν να ανεβάσουν ψηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέτυχαν για διάφορους λόγους.
Άλλοι γιατί προδόθηκαν από συνεργάτες τους, άλλοι επειδή δεν είχαν χρήματα, άλλοι γιατί δέχθηκαν τρικλοποδιές από τρίτους, άλλοι επειδή έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα και άλλοι γιατί δεν ήξεραν ποδόσφαιρο και δεν ήξεραν και από διοίκηση.
Τι θέλουμε λοιπόν τώρα;
Να έχουμε μία ακόμη αποτυχημένη διοίκηση και να πάμε από την αρχή;
Αυτή η διοίκηση θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά της ΤΩΡΑ.
Εμείς πιστεύουμε πως χωρίς τον κόσμο καμιά διοίκηση δεν θα πετύχει.
Αυτό σημαίνει πως "οι πόρτες" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει ν΄ ανοίξουν και έτσι η επόμενη Γενική Συνέλευση να διεξαχθεί με πολλά μέλη και να απαιτηθεί, από την εκάστοτε διοίκηση, να λειτουργεί στο φως.