Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Παθαίνω εγκεφαλικά με αυτά που μαθαίνω και αν βγούνε αληθινά τότε οι ομάδες του Δήμου Χαλκιδέων μετά τον Μάιο του 2019 θα γυρίσουν σελίδα και θα πάνε προς το καλύτερο. Με ναυαρχίδα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε συνεργασία με την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, όλα θα βρούνε τον δρόμο τους.
Καλά τα νέα και για τις νέες και τους νέους από την ώρα της γέννησής τους μέχρι και να τελειώσουν το Λύκειο. Ο κ. Φάνης Σπανός ετοιμάζει το πρόγραμμά του για τον Δήμο....
Χαλκιδέων και ρίχνει βάρος στην νεολαία και ιδιαίτερα σε όλα τα παιδιά. Τώρα καταλαβαίνω γιατί φοβούνται τον Σπανό και γιατί προσπαθούν να του βάλουν τρικλοποδιές.
- Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου ως βουλευτής της ΝΔ θα πρέπει να μας πει αν συμφωνεί με τα καμώματα των πολιτικών του φίλων ή όχι, γιατί αν δεν το κάνει, να μην απορήσει όταν θα έρθουν οι Εθνικές εκλογές και θα του γυρίσουν την πλάτη οι πολλοί.
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης μας θυμίζει πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δήμαρχο κύριο Καθαροσπόρη!!! Δήμαρχε, γιατί τονίζεις συνεχώς το αναπληρωτής δήμαρχος; Εμείς τον Βασίλη τον έχουμε ως δήμαρχο και μόνο εσύ τον έχεις αναπληρωτή!!
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ομάδα της Εύβοιας, είναι ομάδα της Χαλκίδας και κανείς δεν μπορεί να την διαλύσει. ότι κι αν συμβεί η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με την διοίκηση και δεν μ΄ ενδιαφέρει. Αν λέει ψέματα θα φύγει νύχτα. Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας έχει υποχρέωση να βγει δημόσια και να πει ΟΛΗ την αλήθεια. Αν το κάνει τότε ο κόσμος θ΄ αγκαλιάσει την ομάδα και όλα θ΄ αλλάξουν.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κάνει λάθος. Δεν θα γράψουμε ούτε λέξη παραπάνω και δεν θα μιλήσουμε γι΄ αυτό το λάθος σε κανέναν. Ας το διορθώσουν μόνοι τους. Αν δεν το διορθώσουν θα επιστρέψουν στο τοπικό. Λυπούμαστε  που το γράφουμε, αλλά εμείς αυτοί είμαστε.