Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύριοι, εμείς δεν μάθαμε να γράφουμε και να λέμε άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ για τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά ούτε και για τις κυρίες που ανήκουν στο προσωπικό και σηκώνουν μεγάλο όγκο δουλειάς. 
Η άποψή μας είναι καθαρή και παρά τα λάθη και την ανοχή που δείχνουν σε πρόσωπα και καταστάσεις, εξακολουθούν να έχουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία, θα έχει την ευκαιρία τον....
Φεβρουάριο του 2019 ή όποτε γίνουν οι εκλογές, να αποδείξει το αντίθετο.
Εμείς πάντως δεν λέμε άλλα μπροστά τους και άλλα από πίσω.
Αυτά τα κάνουν "οι γλάστρες", τα κάνουν "οι αυλικοί", τα κάνουν αυτοί που όταν η ΕΠΣΕ τους κάνει τα κέφια, είναι όλα καλά και όταν τους λέει όχι, ανοίγουν τον βόθρο.....
Αυτή η διοίκηση της ΕΠΣΕ μπορεί και πρέπει να συνεχίσει με στόχο να γίνουν αλλαγές στα πρωταθλήματα Α΄, Β, και Γ΄ Κατηγορίας, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομής.
Θα πρέπει να συνεχίσει για να μπει ένα τέλος και στα όσα συμβαίνουν και στο χώρο της διαιτησίας και είναι πολλά αυτά που μας οδήγησαν σε παρέες, σε κλίκες, σε απαξίωση, αλλά και σε "αποκεφαλισμούς"  από την ΚΕΔ των εξυγιαντών, οι οποίοι για να κάνουν ένα ντέρμπι φέρνουν ξένους διαιτητές!!!!!