Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εντάξει, τώρα γίναμε σοφότεροι. Ο κ. Καβακάς δήλωσε παραίτηση μία μέρα πριν τον αγώνα με την Ερέτρια και δεν απομακρύνθηκε από την διοίκηση. Αυτό λέει ο ίδιος και πρέπει εμείς να τον πιστέψουμε. Κύριε Καβακά, δεν θα σας πιστέψουμε και δεν θα σας εξηγήσουμε το γιατί.
Αν μας ζητήσετε να γράψουμε το γιατί, τότε θα ζητήσουμε κι εμείς να μας πείτε το γιατί πήγατε στο γήπεδο. Ένας προπονητής θα πρέπει να μην αφήνει την ομάδα του μία .....
μέρα πριν από έναν σημαντικό αγώνα, εκτός κι αν πάει για να την "ανακατέψει" για να την εκδικηθεί....
Κύριε Καβακά, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έψαχνε τον αντικαταστάτη σας επίσημα, 3 - 4 μέρες πριν τον αγώνα της Κυριακής και ανεπίσημα πολύ πριν. Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν να κάνουν με την πορεία σας και το βιογραφικό σας. Κύριε Καβακά εντάξει να δεχθούμε αυτά που λέτε, αλλά δεν είναι μόνο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που τελείωσε άδοξα η συνεργασία σας, αλλά πολλές ομάδες. Τι έφταιγε λοιπόν;
Κύριε Καβακά να τελειώνουμε. Μπορεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην πήρε ποδοσφαιριστές επιπέδου Μέσι, αλλά δεν είχε πάρει και προπονητή επιπέδου Μουρίνιο.
Αφού είπατε τόσα πολλά, γιατί δεν λέτε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που προτείνατε και δίπλα τα χρήματα που ζητούσε ο καθένας.
Αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.