Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα στον κ. Φάνη Σπανό

Την καλημέρα μας στον αντιπεριφεειάρχη κύριο Φάνη Σπανό.
Κύριε Σπανέ, τελικά σπάτε κόκαλα με την σιωπή σας, προς τα μαγειρεία του παρασκηνίου στην Εύβοια. Να δούμε τώρα τι άλλο θα σκεφτούν οι κουτί της προπαγάνδας για να σας πείσουν πως είσθε παιδί ακόμη και πως δεν κάνετε για δήμαρχος Χαλκιδέων, αλλά κάνετε για αντιπεριφερειάρχης!!!
Καλά τους πάτε. Το αστείο είναι πως επιμένουν να λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας πιέζει για να πάτε υποψήφιος Περιφερειάρχης και να μην....
είσθε υποψήφιος δήμαρχος. Άλλο ανέκδοτο αυτό.
Θέλουν τον Παγώνη Δήμαρχο τα μαγειρεία, για να κάνουν τις δουλειές τους και έφτασαν στο σημείο να πούνε πως ο Μπακογιάννης και ο Σπανός στηρίζουν Παγώνη για τον Δήμο Χαλκιδέων!!!!
Να θυμίσουμε σε όλους αυτούς πως παιδί σας χαρακτήριζαν και στις προηγούμενες εκλογές και το αποτέλεσμα το είδανε.
Ας το καταλάβουν μια και καλή.
Σε λίγο θα αλλάξουν τροπάριο και θα μας λένε πως ο Μπακογιάννης και ο Σπανός εμποδίζουν τον Παγώνη να κάνει έργα!!
Να ξέρουν πάντως πως οι Μπακογιάννης και Σπανός σέβονται την θεσμική θέση του καθενός και βοηθούν τον κάθε δήμο όσο μπορούν χωρίς να βλέπουν τις κομματικές ταυτότητες κανενός.
Ο Δήμος Χαλκιδέων δεν έχει την εικόνα που θα έπρεπε και αυτή η δημοτική αρχή, δεν στήριξε τους δημότες, αλλά άλλα πράγματα.
Αγαπητέ κύριε Σπανέ, θα διαπιστώσουν πως δεν ανήκετε στους πολιτικούς που θα σας βάλουν λουράκι και θα σας σέρνουν κάθε φορά όπου αυτοί θέλουν.
Έπεσαν στην περίπτωση.
Οι δημοτικές εκλογές του 2019, θα οδηγήσουν τον Δήμο Χαλκιδέων σε αλλαγή σελίδας, θέλουν δεν θέλουν.