Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο.
- Έχουμε ποδόσφαιρο και αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλιστα για το Κύπελλο Εύβοιας.
Στη φάση των 16 βρισκόμαστε και είναι αλήθεια πως δεν έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Σημασία έχει πως τουλάχιστον δύο ακόμη ομάδες της Α΄ Κατηγορίας θα μείνουν εκτός συνέχειας και αυτές θα είναι από τους αγώνες ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ και ΔΡΟΣΙΑ - ΑΡΤΑΚΗ.
- Όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στον ΛΗΛΑ ο τερματοφύλακας Λουκάς Μαντάς και αυτός ήταν ο λόγος που ο ΛΗΛΑΣ πήρε τον Ερμή Τόρα. Λεπτομέρειες μετά το Σαββατοκύριακο, αλλά όπως και να το κάνουμε, οι του ΛΗΛΑ ξέχασαν εύκολα την γνώμη που είχαν ....
για τον Ερμή και τον Γκέρσι.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν όλα πάνε καλά σύντομα πολύ σύντομα θα δώσει το στίγμα του και θ΄ απευθυνθεί στον κόσμο της Χαλκίδας. Ένας φίλος της ομάδας μας ρώτησε γιατί δεν γράφουμε κι εμείς για τα ονόματα των προπονητών που συζητούν με την διοίκηση. Αν θέλετε μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα. Τα ονόματα των ΠΑΝΤΕΛΗ, ΚΟΥΤΣΗ, ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ, ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΓΟΥΡΝΑΣ, ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ, ΛΥΚΟΣ και άλλοι.
Να συνεχίσουμε την πλάκα ή να σταματήσουμε;
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα των ανδρών, η ομάδα γυναικών, αλλά και τα τμήματα υποδομών συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς ανάσα και όλα δείχνουν πως οι Ψαχνιώτες πατούν γερά στα πόδια τους και διοικητικά και δεν θα χρειαστούν τα όποια "δεκανίκια"!!!
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ συνεχίζει κι αυτός την προετοιμασία του και όλα δείχνουν πως ο προπονητής κ. Ζέρβας δεν έχει κατασταλάξει ακόμη σε κάποιο σχήμα.
- Αυτό το Σαββατοκύριακο θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε ποιος άλλος θα ακουσθεί ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας. Κάτι που θα είναι πραγματική βόμβα, θα είναι να μας πούνε πως ο Βασίλης Καθαροσπόρης θα προτείνει την κυρία Μιντζιφίρη!!!!!