Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.
- Δεν θα απαντήσουμε προσωπικά σε κανέναν δήθεν, σε κανέναν κωλοτούμπα, σε κανέναν από αυτούς που χρησιμοποίησαν τα κόμματα για τον εαυτούλη τους και όταν είδαν πως δεν τα κατάφερναν να ξεγελάσουν τους πολλούς. Θα τους κρίνουν οι πολίτες, τους οποίους δεν θα μπορέσουν να ξεγελάσουν. Πόρτα πόρτα θα ενημερωθούν οι πολίτες....
και θα μάθουν τα πάντα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει την Κυριακή στο στάδιο Χαλκίδας με αντίπαλο την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ και θέλει μόνο νίκη. Το στάδιο πρέπει να έχει κόσμο και αυτός ο κόσμος να μην σταματήσει ούτε στιγμή, να ενισχύει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δυστυχώς ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι μεγάλος. Εμείς δεν θα μπούμε στα σενάρια που θέλουν να υποβιβαστεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να σωθεί άλλη ομάδα. Διαπιστώνουμε όμως πως η διοίκηση πάει πολύ χαλαρά και αυτό βάζει πολλούς σε σκέψεις.

- Εμείς δεν είμαστε μέλη της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ούτε και ομάδα μας είναι. Έχουμε μια εκτίμηση σε ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ και πιστεύουμε πως είναι από τους καλύτερους. Αυτό δεν το ανακαλύψαμε σήμερα. Το γράφαμε και στις καλές μέρες του ΗΡΑΚΛΗ και στις άσχημες και ουδέποτε τους αμφισβητήσαμε. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι, είναι μαζί στα καλά και "αντίπαλοι" στις άσχημες. Αυτοί που μας κατηγορούν είναι αυτοί που τρέχουν πίσω από τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ, γλείφοντας.

- Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θυμώνει και ποιος όχι με τα σχόλιά μας. Αν έχουμε άδικο να του ζητήσουμε συγνώμη.  Δεν δεχόμαστε να τιμωρούν κάποιον ποδοσφαιριστή επειδή είπε κάτι στον διαιτητή και όχι όταν κάνει κάτι εναντίον άλλων ποδοσφαιριστών. Πιστεύουμε πως η διοίκηση της ΕΠΣΕ θα εφαρμόσει τον πειθαρχικό κώδικα προς κάθε κατεύθυνση.

- Καμία απολύτως συνεργασία δεν έχουμε με την υποψήφια δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων κυρία Γκόγκου και δεν ανήκουμε στο δυναμικό των επικοινωνιολόγων της, Εμείς σ΄ αυτόν τον Δήμο δίνουμε τον δικό μας αγώνα και θα τον συνεχίσουμε μέχρι την ώρα που θα εκλεγεί δήμαρχος. Το στοίχημα είναι δικό μας και δεν έχει να κάνει με την κυρία Γκόγκου. Κάποια πρόσωπα που είναι στο ψηφοδέλτιό της θα τα στηρίξουμε με τον δικό μας τρόπο και δεν θα το κρύψουμε. Αυτοί που λένε διάφορα κάνουν το παιχνίδι τους και θέλουν να κρατήσουν την κυρία Γκόγκου μακριά από εμάς, γιατί πιστεύουν πως έτσι θα πάψουμε να ασχολούμαστε με τις εκλογές στον Δήμο!!! Να συνεχίσουν γιατί αυτό μας βοηθάει, αφού δεν περιμένουμε τίποτα από την κυρία Γκόγκου και τον όποιον υποψήφιο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα εκλεγεί, αλλά ποιος δεν πρέπει να εκλεγεί. Το καταλάβατε;