Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ -  Α.Ε.Λ. 1 - 3
   
     
 Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ Αναγέννηση Αφρατίου με 3-1.
Το γκολ στο 1΄του Νάνου  δεν ήταν αρκετό για να...
πιάσει καλή απόδοση η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο.
Με μία φλύαρη υπεροχή προσπαθούσε για το δεύτερο γκολ που θα μπορούσε να είχε έρθει στο 25΄αλλά η ωραία προσπάθεια και το δυνατό σουτ ...του Καρλατήρα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μίχου.
Στο 36΄’όμως έγινε το 1-1 όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μαριέτη έξω από την περιοχή ο Μίχος έκανε διπλή απόκρουση, οι αμυντικοί της ομάδας μας ήταν εκτός θέσης και ο Καλύβας το εκμεταλλεύτηκε  και με σουτ πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο με καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της και πολλές κερδισμένες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει κινδύνους και με δύο γκολ του Παπαγεωργίου στο 63΄και Παναγιώτου στο 70΄ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 για την ομάδα μας που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο  αν οι Παπαγεωργίου και Μικράκης ήταν ποιο προσεκτική στην τελική τους προσπάθεια.
Από  την άλλη πλευρά η ομάδα του Αφρατίου  προσπάθησε αλλά δεν είχε την μεγάλη φάση για γκολ εκτός από το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε ωραία ενέργεια η μπάλα σταμάτησε στο δεξί  δοκάρι του Μίχου.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπακυριάκου, Μπούρικα και Ντόβολη.
ΑΕΛ: Μίχος, Χαλιώτης, Μπασούκος, Μακ Κόλλιας, Μαίσογλου, Νάνος (61΄Παναγιώτου), Καρλατήρας (79΄Τόγκος) Ρουμελιώτης, Ζάνιος (46΄Λεοντής), Τζάνος (61΄ Παπαγεωργίου ),Μικράκης. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αλατσάτων  το Σάββατο  16/2 και ώρα 15.30 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

ΗΤΤΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ Κ12  6-2 ΑΠΟ  ΤΟΝ ΑΟΦ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Με ήττα 6-2 εκτός έδρας από τον ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού συνέχισε  η ομάδα Κ12  (Παμπαίδων) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.                                          Για την ομάδα μας τα γκολ σημείωσαν οι Βλάχος και Μήτρου και για την ομάδα του Βασιλικού οι Παπαδημητρίου, Τζαχόλι από 2, Λεβάκης και Σαμαρτζής.