Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Καλησπέρα σας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καμία διάθεση δεν έχουμε να γράφουμε για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν πολλά και καλά κάνουν και το πιστεύουν, αλλά δεν φταίμε εμείς αν δεν τα καταφέρνουν.
Το ποιος στο τέλος βγαίνει αληθινός, δεν θα το γράψουμε εμείς. Το διαπιστώνουν ΟΛΟΙ, ακόμη κι αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν την λέξη διαπίστωση.
Στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης τα κουκιά είναι μετρημένα και τους σταυρούς προτίμησης που θα πάρει κάθε υποψήφιος θα τους ξέρουν ΟΛΟΙ.
Το γράφουμε από τώρα. Ο κάθε σταυρός ενός υποψηφίου δεν ....
είναι κι ένας ψηφοφόρος.
Θα γράψουμε ένα παράδειγμα. Ο κ. Μπάκας ας υποθέσουμε πως πήρε 1.500 σταυρούς, όταν ήταν υποψήφιος με τον Ζεμπίλη. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει 1.500 ψηφοφόρους, γιατί ο κάθε ψηφοφόρος βάζει 3 σταυρούς, οπότε δεν του ανήκουν όλα τα κουκιά!!!!!
όσοι θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση, ας ανατρέξουν στις δημοτικές εκλογές του 2014 για να δούνε πως ο κ. Μπάκας πήρε σταυρούς από ΑΡΤΑΚΗ - ΛΗΛΑΝΤΙΟ - ΑΝΘΗΔΩΝΑ και ΑΥΛΙΔΑ επειδή τον στήριξαν άλλοι υποψήφιοι!!!!
Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα, αλλά δεν θα σας κουράσουμε
Να θυμίσουμε πως ο Ζεμπίλης είχε πάρει 20.000 ψήφους την Α΄ Κυριακή, ενώ ο Παγώνης παρέα με τον Καθαροσπόρη  14.000 ψηφαλάκια.
Αυτοί που λένε πως η Βάκα δεν θα είναι στην Β΄ Κυριακή θα πρέπει να καταλάβουν κάτι.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η παράταξη Βάκα να χάσει το 50% των ψήφων!!!!!!!
Να πάρει δηλαδή περίπου 10.000  ψήφους και οι Παγώνης και Καθαροσπόρης να μοιραστούν τις 14.000 που είχαν συν τις 10.000  που θα χάσει η Βάκα, σύνολο 24.000 δια δύο μας κάνουν από 12.000 ψήφους. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πάρουν  12.000 πάνω κάτω ο Παγώνης, 12.000 ο Καθαροσπόρης, οπότε με 10.000 η Βάκα μένει εκτός!!!!
Συνεχίστε να βλέπετε όνειρο και να είσθε σε ασφαλές μέρος, όταν το όνειρο θα γίνει εφιάλτης.